Ehh, wysłane. Ale że Wam takie ankiety puszczają prowadzący...

jeszcze nie widziałem studenckiej ankiety zrobionej porządnie pod kątem metodologicznym, gdzie odpowiedzi nie mogą być zinterpretowane wielorako.
Jaki jest Twój najczęściej pokonywany dystans? - na 1 treningu czy w miesiącu? Zakładam 1 odpowiedź, ale nie powinienem musieć zakładać.
Najlepsza pora do biegania to? yyy. Dla mnie, dla Ciebie, według mnie, lekarza czy mojej mamy?

Powód rozpoczęcia przygody z bieganiem - tak, nie, czasem? Przecież odpowiedzi powinny być rozłączne, a tak zawiera w sobie czasem

Zresztą, po co o to pytać, skoro dalej nie ma nic, co mogłoby z tym być skorelowane?
Jeśli tak to dlaczego uczestniczysz w biegach masowych? - porównywanie wyników? A brak odpowiedzi np. "turystyka biegowa", albo po prostu: "inne, jakie (tu wpisz). Brak opcji "Inne (jakie?)" potencjalnie wycina Ci sporo mniej szablonowych, a często ciekawych odpowiedzi.
Jeśli tak, to czy często zdarza Ci się konsultować z innymi w celach informacyjnych? - skala odpowiedzi to tak, kilka razy i bardzo rzadko? Chryste, na przyszłość, w takich sytuacjach odpowiedzi ustawiasz parzyste, np. zawsze, często, rzadko, nigdy, żeby wymusić albo bardziej tak, albo bardziej nie.
Jakich informacji związanych z bieganiem poszukujesz najczęściej? - czy na pewno lista odpowiedzi jest kompletna? Bo jak szukam na przykład planów treningowych (dość popularna rzecz u biegaczy) to nie mam co wybrać.
Dobra, nie pastwię się dalej, powodzenia. Swoją drogą, ciekawe jakie będą wnioski