Komentarz do artykułu Chris Kwacz o tym, jak zrobić dobre biegowe zdjęcie - WIDEO
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Chris Kwacz o tym, jak zrobić dobre biegowe zdjęcie - WIDEO
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:49
- Życiówka w maratonie: brak
Kurczę, bardzo mało tu piszę, jednak często czytam z zainteresowaniem. Ostatnie zmiany i ilość nowych materiałów są super. Co nie zmienia mojego podejścia do tego, że stary naczelny też robił dobrą robotę.
Jednak teraz muszę to napisać. Szkoda, że to idzie w pewnej części w tę stronę. Ja rozumiem, że każdy biega z innych powodów, ale na Boga... Śmiganie z dronem w plecaku, zatrzymywanie się na treningu żeby zrobić foteczkę, a najpierw ustawić komórkę na śmietniku. Ludzie to mają pomysły... Wiem, że część czytelników chce super fotek z biegania i marzy by zostać influencerem i dostawać za friko karton jogurtu dla aktywnych, ale liczę że treści dla tej grupy nie przysłonią wartościowych tematów. Poza tym pana Chrisa kiepsko się słucha. Półtorej metra, podłanczać...
Jednak teraz muszę to napisać. Szkoda, że to idzie w pewnej części w tę stronę. Ja rozumiem, że każdy biega z innych powodów, ale na Boga... Śmiganie z dronem w plecaku, zatrzymywanie się na treningu żeby zrobić foteczkę, a najpierw ustawić komórkę na śmietniku. Ludzie to mają pomysły... Wiem, że część czytelników chce super fotek z biegania i marzy by zostać influencerem i dostawać za friko karton jogurtu dla aktywnych, ale liczę że treści dla tej grupy nie przysłonią wartościowych tematów. Poza tym pana Chrisa kiepsko się słucha. Półtorej metra, podłanczać...
5000 15:18,65 2020
10 30:22 2024
HM 67:13 2023
M 2:22:42 2021
#PiekielniWarszawa
10 30:22 2024
HM 67:13 2023
M 2:22:42 2021
#PiekielniWarszawa
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja też akurat jestem człowiekiem który w kwestii robienia "sobie" zdjęć w biegu dużo rozmyślał. Nie po to, żeby wrzucać jakieś fotki na Insta lub FB ale doceniam cos takiego jak "krajobraz z biegaczem". Chodzi o to, że piękny krajobraz jest biegowo średnio interesujący dopóki nie ma tam biegacza, który nadaje obrazkowi odpowiednich proporcji, wielkości, nachylenia terenu itd. Plus nadaje sportowego charakteru. Z dronem nie biegałem ale z aparatem często i sporo eksperymentowałem. Wrzuce potem kilka moich produkci (dla tych, którzy ich nie znają).