Qba Krause pisze:"fakt" nie jest dla nas bolesny. bolesna jest nierozsądna krytyka
Fakt jaki jest każdy widzi - nie ma newsów, bądź są one znikome. Czy krytyka jest nierozsądna (bezzasadna? bezpodstawna?

) to tylko Twoja subiektywna opinia.
Kształ portalu będzie taki jakie będą Wasze działania. Owszem, nie musicie o tym decydować (i broń Boże nie jest moją intencją by Wam coś nakazywać), ale byłoby chyba fajnie gdyby decyzja taka była świadoma.
Portal będzie taki jakie będą Wasze działania, publikacje, artykuły, informacje, felietony....
Qba Krause pisze:być może Piotrek Falkowski...
Patrz, portal, który do jakiegoś czasu był źródłem informacji na temat Festiwalu Biegowego oraz imprez mu towarzyszących rozrasta się i zaczyna przodować w informacjach na temat biegania jako całości zagadnienia a nie skupia się tylko na swojej imprezie. Dziwne, nieprawdaż?
marcinnek_ pisze:... czy bieganie.pl jest agencją, serwisem informacyjnym.... Ja akurat tego od bieganie.pl nie wymagam
Ja akurat chciałbym, żeby takie informacje były albo był do nich wskazany odnośnik: link do strony zawodów, do śledzenia zawodników, itp. Nie musi to być na stronie glównej ale np. na forum. Wtedy są komentarze i forum żyje. Tak do tej pory było.
Ale jeśli tego nie będzie to się przecież nie potnę

Być może będę musiał zmienić sposób pozyskiwania informacji i tak jak Ty, dowiadywać sie np. z Fejsika albo z konkurencji właśnie.