Szukam kręgarza

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Szukam kręgarza działajacego w Warszawie. Będę wdzięczny za pomoc.
ENTRE.PL Team
New Balance but biegowy
Przemek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja też będę wdzięczny za pomoc dla PAwła, bo PAweł przyzwyczaił mnie do wspólnego biegania na Kabatach, a tymczasem niestety już od dłuższego czasu się tam nie pokazuje. Teraz już domyślam się o co chodzi.
PAwle, mam nadzieję, że szybko znajdziesz pomoc.
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Grześ Powałka, niewidomy biegacz, którego prowadziłem w Lesie Kabackim, jest dyplomowanym masażystą. Nie wiem czy jego kwalifikacje obejmują też kręgarstwo, ale mam jego namiary telefoniczne.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziękuje Janku za propozycje, jednak zaraz po zamieszczeniu wiadomości odebrałem wiadomość od Joycat.

Podziękowania dla Joycat. Mój kuzyn zaniemógł tak, że jak go odwiedzałem to z bólem wykrzywiającym twarz ledwo poruszał się oparty o kij zastępujący laskę. Po wizycie terapeuty poleconego przez naszą koleżankę poczuł wyraźną poprawę. Porusza się już bez podpierania.

Cytat mojej żony: "nareszcie przydało się na coś to twoje  forum" Znaczy się mamy jeszcze jednego sympatyka. :)
ENTRE.PL Team
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cieszê siê, ¿e mog³am pomóc.
Ten rehabilitant jest rzeczywi¶cie znakomitym fachowcem. Po zabiegach, jakie mi aplikuje, ja równie¿ czujê siê coraz lepiej.
Awatar użytkownika
Mariusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dwa tygodnie temu "złapały" mnie korzonki.Również ledwo poruszałem się.Nie mogłem wyprostować się.Pomógł mi wypróbowany kiedyś wcześniej Profenid w czopkach.Na drugi dzień już chodziłem prosto.Po trzech dniach poszedłem na trening.Gorąco polecam ten medykament wszystkim "korzonkowcom".Naprawdę szybko pomaga.
ODPOWIEDZ