Szukam kręgarza
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja też będę wdzięczny za pomoc dla PAwła, bo PAweł przyzwyczaił mnie do wspólnego biegania na Kabatach, a tymczasem niestety już od dłuższego czasu się tam nie pokazuje. Teraz już domyślam się o co chodzi.
PAwle, mam nadzieję, że szybko znajdziesz pomoc.
PAwle, mam nadzieję, że szybko znajdziesz pomoc.
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Grześ Powałka, niewidomy biegacz, którego prowadziłem w Lesie Kabackim, jest dyplomowanym masażystą. Nie wiem czy jego kwalifikacje obejmują też kręgarstwo, ale mam jego namiary telefoniczne.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Dziękuje Janku za propozycje, jednak zaraz po zamieszczeniu wiadomości odebrałem wiadomość od Joycat.
Podziękowania dla Joycat. Mój kuzyn zaniemógł tak, że jak go odwiedzałem to z bólem wykrzywiającym twarz ledwo poruszał się oparty o kij zastępujący laskę. Po wizycie terapeuty poleconego przez naszą koleżankę poczuł wyraźną poprawę. Porusza się już bez podpierania.
Cytat mojej żony: "nareszcie przydało się na coś to twoje forum" Znaczy się mamy jeszcze jednego sympatyka.
Podziękowania dla Joycat. Mój kuzyn zaniemógł tak, że jak go odwiedzałem to z bólem wykrzywiającym twarz ledwo poruszał się oparty o kij zastępujący laskę. Po wizycie terapeuty poleconego przez naszą koleżankę poczuł wyraźną poprawę. Porusza się już bez podpierania.
Cytat mojej żony: "nareszcie przydało się na coś to twoje forum" Znaczy się mamy jeszcze jednego sympatyka.

ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Cieszê siê, ¿e mog³am pomóc.
Ten rehabilitant jest rzeczywi¶cie znakomitym fachowcem. Po zabiegach, jakie mi aplikuje, ja równie¿ czujê siê coraz lepiej.
Ten rehabilitant jest rzeczywi¶cie znakomitym fachowcem. Po zabiegach, jakie mi aplikuje, ja równie¿ czujê siê coraz lepiej.
- Mariusz
- Zaprawiony W Bojach
Dwa tygodnie temu "złapały" mnie korzonki.Również ledwo poruszałem się.Nie mogłem wyprostować się.Pomógł mi wypróbowany kiedyś wcześniej Profenid w czopkach.Na drugi dzień już chodziłem prosto.Po trzech dniach poszedłem na trening.Gorąco polecam ten medykament wszystkim "korzonkowcom".Naprawdę szybko pomaga.