Póki co obowiązuje mnie lojalność wobec KB Reebok i jego sponsora, który łoży na klub tyle ile może i daje sporo sprzętu sportowego. Dlatego z mojego punktu widzenia najlepiej byłoby, gdyby przyjąć formułę klubu towarzyskiego, a nie tego co określa się jako klub biegacza. Gdyby przyjąć taką formułę to każdy, niezależnie od przynależności do innego klubu biegacza mógłby z przyjemnością i czystym sumieniem przywdziewać barwy bieganie.com.pl.
Pytanie tylko czy są chętni. Gdyby zgłosiło się kilkadziesiąt osób to mógłby zająć się sprawdzeniem możliwości zakupu dobrej jakości koszulki z dobrego materiału (a nie zwykłe bawełniane) i nadrukować napis. Ja za dobrej jakości koszulkę tego typu mógłbym zapłacić kilkadziesiąt złotych, co zważywszy na hurtowy zakup i sprzedaż bez marży jest realne. Osoby zainteresowane proszę o odpowiedĄ, która dała by mi pojecie o liczbie koszulek (wiadomo, czym większe zamówienie tym niższa jednostkowa cena). Więc kto?
Pozostaje kwestia kryteriów przydziału takiej koszulki. Ponieważ jestem zwolennikiem klubów elitarnych (marzę o członkostwie w jakimś klubie przy Pall Mall

Adammie, nie traktuj tego postu jako próby ingerencji w twoje "właścicielskie" prawa. Wiadomo przecież, że i tak każda podobna decyzja wymaga twojej zgody. W końcu wszyscy wiemy, że w Polsce obowiązuje prawo autorskie.
(Edited by PAwel at 11:35 am on July 18, 2001)