Koszulki bieganie.com.pl

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A' propos tematu klubu bieganie.com.pl.  Z przyjemnością założyłbym koszulkę z wielkim niebieskim napisem bieganie.com.pl i biegał w niej na treningach i podczas rozgrzewki przed zawodami.

Póki co obowiązuje mnie lojalność wobec KB Reebok i jego sponsora, który łoży na klub tyle ile może i daje sporo sprzętu sportowego. Dlatego z mojego punktu widzenia najlepiej byłoby, gdyby przyjąć formułę klubu towarzyskiego, a nie tego co określa się jako klub biegacza. Gdyby przyjąć taką formułę to każdy, niezależnie od przynależności do innego klubu biegacza mógłby z przyjemnością i czystym sumieniem przywdziewać barwy bieganie.com.pl.

Pytanie tylko czy są chętni. Gdyby zgłosiło się kilkadziesiąt osób to mógłby zająć się sprawdzeniem możliwości zakupu dobrej jakości koszulki z dobrego materiału (a nie zwykłe bawełniane) i nadrukować napis. Ja za dobrej jakości koszulkę tego typu mógłbym zapłacić kilkadziesiąt złotych, co zważywszy na hurtowy zakup i sprzedaż bez marży jest realne. Osoby zainteresowane proszę o odpowiedĄ, która dała by mi pojecie o liczbie koszulek (wiadomo, czym większe zamówienie tym niższa jednostkowa cena). Więc kto?

Pozostaje kwestia kryteriów przydziału takiej koszulki. Ponieważ jestem zwolennikiem klubów elitarnych (marzę o członkostwie w jakimś klubie przy Pall Mall ;) ) przyjął bym formułę, że do zakupu takiej koszulki nabywałoby się uprawnienia dopiero po jakimś czasie aktywnego uczestnictwa w forum (przekroczenie pewnej liczby postów + minimum stażu).

Adammie, nie traktuj tego postu jako próby ingerencji w twoje "właścicielskie" prawa. Wiadomo przecież, że i tak każda podobna decyzja wymaga twojej zgody. W końcu wszyscy wiemy, że w Polsce obowiązuje prawo autorskie.

(Edited by PAwel at 11:35 am on July 18, 2001)
ENTRE.PL Team
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Chce koszulke
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
RobertD
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

i ja
Awatar użytkownika
Dabek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Twój pomysł jest ekstra. Piszę się na koszulkę, nawet za kilkadziesiąt pln. Dzięki takiej koszulce będziemy mogli się rozpoznawać na biegach. Zgadzam się również, że klub bieganie.com.pl powinien mieć charakter towarzysko- propagandowy , oczywiście propaganda polegałaby na propagowaniu zdrowego stylu życia.
"Weakness is temporary..."
Ziut
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 2:58:00

Nieprzeczytany post

Myślę, że celem istnienia klubu poza walorami czysto towarzyskimi powinna być promocja nowoczesnych form komunikowania się ludzi połączonych wspólna pasją. Koszulki z adresami internetowymi stron poświęconych bieganiu stymulowałyby wzrost liczby chętnych do sięgniecia po to nowe narzędzie. Od czasu ogłaszania przeze mnie wyników Grand Prixów w Internecie wzrosła liczba osób zainteresowanych tymże. Mam tego liczne dowody.
Natomiast propagowanie zdrowego stylu życia odbywa się przez sam fakt biegania, udziału w zawodach, bez względu na rodzaj koszulki.
Awatar użytkownika
Dabek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ziut: Wyobraź sobie statystycznego Polaka widzącego biegacza, widzi okaz zdrowia , sił witalnych itd. Chciałby być podobny do niego, jak najmniejszym nakładem sił. Jeśli nasz biegacz będzie nosił koszulkę (bieganie.com.pl)to pierwszym odruchem statystycznego Polaka będzie wejście na te strony a tutaj my się już nim zajmiemy....Oczywiście łączy się to z Twoją ideą komunikacji ludzi połączonych pasją.

(Edited by Dabek at 3:56 pm on July 17, 2001)
Awatar użytkownika
RobertD
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ziut szkoda, że Twoj adres jest trudny do zapamietania i nie ma takiej marketingowej nazwy jak bieganie.com.pl. może zresztą po spodziewanych wpływach związanych z naszą reklamą na biegach, bieganie.com.pl kupi Twoją witrynę i połączycie się ;) Oczywiscie żartuję, ale z drugiej strony... czy nie warto by połączyć siły (tak z innej beczki). Na codzień bieganie ma przede wszystkim forum, a na Twojej stronie są wyniki (swieże jak bułeczki, już po paru godzinach od biegu). Nie dziwię się, że strona ma rosnącą popularnosć.

(Edited by RobertD at 4:01 pm on July 17, 2001)
PAwel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiadomość, którą otrzymałem przed chwilą.

Cześć !
Jestem mieszkańcem trójmiasta .Piszę na twój adres , gdyż na razie nie mogę wysłać wiadomości na FORUM ( jakoś mi nie wychodzi ,
stare było łatwiejsze) . Ale z ogromną przyjemnością zakupiłbym koszulkę bieganie.
Pozdrowienia z nad morza Jarek.
ENTRE.PL Team
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z pomyslem zapoznalem sie juz jakis miesiac temu. Szkoda ze Przemek, od ktorego uslyszalem go po raz pierwszy, nie zgosil tego na forum. Widac byly jakies powody.

Co do napisu to zwracam uwage, ze koszulka ma co najmniej dwie strony uzytkowe (pomijam wewn. ktore tez czasem bywaja uzywane dla reklamy). Moja propozycja jest taka, aby nie robic dla wszystkich jednakowej koszulki. Ja wole zaplacic troche wiecej ale miec to co mi sie podoba np. z przodu zdjecie ladnej dziewczyny a z tylu bieganie.com.pl. Taka koszulka pracowalaby dla mnie na zawodach, bo moi konkurenci zamiast gonic przed siebie odwracaliby lby na te babke. Majac to na wzgledzie od razu uprzedzam, ze jak pomyla i zrobia mi koszulke z ta dziewczyna z tylu, to nie zaplace, zgadnijcie dlaczego... :hej:

A teraz powaznie:
proponuje z jednej strony bieganie.com.pl, a z drugiej te witryne, z ktora ktos regionalnie jest zwiazany. Ja, zwiazany z biegami Grand Prix W-wy, chcialbym miec strone poswiecona tym wlasnie zawodom. Spodziewam sie, ze takich zamowien jak moje, mogloby byc wiecej.
Janusz
Awatar użytkownika
Dabek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Do Janusza: Myślę , że to są jedynie zabiegi kosmetyczne-jeśli chodzi o ten 2 napis i nie będzie z tym problemu. Ważne jest , że jak na razie wszyscy wyrażają pochlebne opinie na temat pomysłu Pawła.
festin
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja tez bym chcial taka koszulke :taktak:
Awatar użytkownika
adamm
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja też chcę koszulkę :)

Pomysł jest świetny i cieszę się że PAweł postanowił go uaktywnić i zaproponował własną pomoc...

Swojego czasu kontaktowałem się już z firmą Newline w sprawie takiej koszulki i ich odpowiedź była bardzo sensowna. Wtedy jednak tylko sondowałem grunt.

Jeśli jesteś PAwle chętny zająć się sprawą koszulek - byłoby wspaniale. Jeśli chcesz ustalić jakieś reguły otrzymywania koszulek - napisz konkretną propozycję.
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
Awatar użytkownika
kroch
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pomysł z koszulkami jest dobry. Też bym chętnie
taką założył. A może by tak jedną z krótkim rękawem
a jedną z długim?
       Kroch
Michal
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trochę obawiam się poprzeczki proponowanej przez PAwla ale taki znak rozpoznawczy to swietny pomysł.
Michał
Awatar użytkownika
Kuba
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Suuper pomysł. Sam chciałem to zaproponować, ale jako "żółtodziub" :( nie chciałem żebyście pomyśleli, że....... Po co ja to piszę mam nadzieję, że kiedyś przekroczę wymóg formalny aby otrzymać koszulkę :).

Generalnie pomysł "koszulka dla zasłużonych" uważam za dobry. Będzie to "nas - zielonych" mobilizowało do aktywniejszego uczestnictwa w forum.
ODPOWIEDZ