Co jest z użytkownikami garmina ? Co tak mało kroków/pięter?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Co się dzieje z użytkownikami garmina ?
Uzytkownicy garmina mało są aktywni czy jak ?
Boją sie aktywności fizycznej ?
Już nie będę pokazywał km czy godzin spędzonych na bieganiu. Bo wyskoczy taki, że napisze, jakość nad ilość, czy więcej nie znaczy lepiej etc...
Jak wszyscy piszący dzisiaj, muszę i ja napisać: 'Wesołych i pogodnych świąt'
Uzytkownicy garmina mało są aktywni czy jak ?
Boją sie aktywności fizycznej ?
Już nie będę pokazywał km czy godzin spędzonych na bieganiu. Bo wyskoczy taki, że napisze, jakość nad ilość, czy więcej nie znaczy lepiej etc...
Jak wszyscy piszący dzisiaj, muszę i ja napisać: 'Wesołych i pogodnych świąt'
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moze nie wszyscy nosza zegarek 24h na dobe
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:51
- Życiówka w maratonie: 2:51
Noszę zegarek jakieś 2h na dobę, piętra, kroki i inne monitorowania mam raczej wyłączone. Ale windę zazwyczaj omijam schodami.
IM 9:40
1/2IM 4:31
1/4IM 2:05
Ol 02:07:26
Ultra 6h 70km
M 2:48
HM 1:18
1/2IM 4:31
1/4IM 2:05
Ol 02:07:26
Ultra 6h 70km
M 2:48
HM 1:18
-
- Zaprawiony W Bojach
Może, ale dziwne to właśnie, po to jest taki drogi zegarek, aby wykorzystywać jego wszystkie funkcje, jak nie to kupować coś mniej inwazyjnego.Skoor pisze:Moze nie wszyscy nosza zegarek 24h na dobe
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Moje wyniki na tych wykresach nie są wyświetlane w ogóle (i w aplikacji i mobilnej i sieciowej), nie wiem dlaczego. Nie dochodziłem, co jest nie tak, bo po chwili zastanowienia stwierdziłem, że to mi wisi. Na koniec liczy się to, czy osiągnąłem cel w zawodach, nie czy przebiegłem więcej kilometrów w tygodniu od reszty populacji.
-
- Zaprawiony W Bojach
Masz rację. Wyniki w zawodach sie licza jesli rywalizujemy w nich.kkkrzysiek pisze:Moje wyniki na tych wykresach nie są wyświetlane w ogóle (i w aplikacji i mobilnej i sieciowej), nie wiem dlaczego. Nie dochodziłem, co jest nie tak, bo po chwili zastanowienia stwierdziłem, że to mi wisi. Na koniec liczy się to, czy osiągnąłem cel w zawodach, nie czy przebiegłem więcej kilometrów w tygodniu od reszty populacji.
Wysłane z mojego DUK-L09 .
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 50m
- Życiówka w maratonie: 3h40m
Dziwne masz podejście ...Yahoo pisze:Może, ale dziwne to właśnie, po to jest taki drogi zegarek, aby wykorzystywać jego wszystkie funkcje, jak nie to kupować coś mniej inwazyjnego.Skoor pisze:Moze nie wszyscy nosza zegarek 24h na dobe
Zegarek jest po to, aby go wykorzystywać zgodnie z tym, co się zaplanowało ... jeżeli mam do wyboru zegarek z funkcjami które chcę lub który mi się po prostu podoba, a który ma kilka funkcji extra, których nie wykorzystam to już mam go nie kupować i wybrać inny? Po prostu ignoruję funkcje niepotrzebne i tyle (tak jest właśnie z liczeniem kroków/aktywności w moim garminie ... czasami z ciekawości włączę, ale przed jakieś 350 dni w roku mam to wyłączone)
- longtom
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47'24"
jak to co?Yahoo pisze:Co się dzieje z użytkownikami garmina ?
Biegają!
pzdr
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
A wiesz, ze doplacasz do czegos z czego korzystac nie bedziesz. Wiec po co przepłacać?marnow pisze:Dziwne masz podejście ...Yahoo pisze:Może, ale dziwne to właśnie, po to jest taki drogi zegarek, aby wykorzystywać jego wszystkie funkcje, jak nie to kupować coś mniej inwazyjnego.Skoor pisze:Moze nie wszyscy nosza zegarek 24h na dobe
Zegarek jest po to, aby go wykorzystywać zgodnie z tym, co się zaplanowało ... jeżeli mam do wyboru zegarek z funkcjami które chcę lub który mi się po prostu podoba, a który ma kilka funkcji extra, których nie wykorzystam to już mam go nie kupować i wybrać inny? Po prostu ignoruję funkcje niepotrzebne i tyle (tak jest właśnie z liczeniem kroków/aktywności w moim garminie ... czasami z ciekawości włączę, ale przed jakieś 350 dni w roku mam to wyłączone)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 50m
- Życiówka w maratonie: 3h40m
No super ... to mam napisać do Garmina, żeby mi wyprodukowali model 919XT, który będzie dokładnie taki sam jak 920XT tyle że bez pomiaru aktywności i krokomierza?Yahoo pisze:A wiesz, ze doplacasz do czegos z czego korzystac nie bedziesz. Wiec po co przepłacać?
-
- Zaprawiony W Bojach
No, a masz inne rozwiazanie? Xxdmarnow pisze:No super ... to mam napisać do Garmina, żeby mi wyprodukowali model 919XT, który będzie dokładnie taki sam jak 920XT tyle że bez pomiaru aktywności i krokomierza?Yahoo pisze:A wiesz, ze doplacasz do czegos z czego korzystac nie bedziesz. Wiec po co przepłacać?
Przeplaciles za cos, z czego nie bedziesz korzystał. Nie oszukujmy sie. Tyle modeli jest na rynku, a ty akurat chciales ten.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52 min
- Życiówka w maratonie: 4:15:12
Ja mam Garmina 735. Uzywam go gdy biegam, plywam lub jezdze rowerem. Wszystkie inne funkcje wylaczylem (o ile umialem). Tak samo z danymi, (o ile mi sie udalo) zaznaczylem ze widoczne tylko dla mnie. Nawet z samego zegarka rzadko korzystam. Wylaczys sie go nie da, a "zegarkow bez zegarka" na rynku chyba nie maYahoo pisze:No, a masz inne rozwiazanie? Xxd
Przeplaciles za cos, z czego nie bedziesz korzystał. Nie oszukujmy sie. Tyle modeli jest na rynku, a ty akurat chciales ten.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Skaczesz ze spadochronem ? Grasz w golfa ? Nie ??? Oj, to po co Ci ten zegarek ? Po co przepłacać jak nie wykorzystujesz jego funkcji ?Yahoo pisze:Przeplaciles za cos, z czego nie bedziesz korzystał. Nie oszukujmy sie. Tyle modeli jest na rynku, a ty akurat chciales ten.
-
- Zaprawiony W Bojach
to jeszcze pikuś, ale wyobrażacie sobie, że są dni, w których w ogóle nie wychodzę na balkon?
-
- Zaprawiony W Bojach
Będą dni, kiedy zagram w golfa i będę skakał ze spadochronem, to kwestia czasu i periodyzacji mój przyjacielu.kuczi pisze:Skaczesz ze spadochronem ? Grasz w golfa ? Nie ??? Oj, to po co Ci ten zegarek ? Po co przepłacać jak nie wykorzystujesz jego funkcji ?Yahoo pisze:Przeplaciles za cos, z czego nie bedziesz korzystał. Nie oszukujmy sie. Tyle modeli jest na rynku, a ty akurat chciales ten.