Prośba o pomoc praca magisterska - psychologia sportu - bieg

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
eu4ric
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 50,18
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie,

Przepraszam, że pierwszy post i od razu prośba, obiecuję, że będę starał się po zakończonym badaniu jednak bardziej udzielać ;)

Mam na imię Michał, właśnie kończę studia psychologiczne w Krakowie i ostatnią "przeszkodą" do pokonania jest napisanie pracy magisterskiej. Gdy to się uda, będę mógł rozpocząć specjalizację z psychologii sportu, na czym ogromnie mi zależy

W swojej pracy badam osoby trenujące taniec oraz bieganie. Potrzebuję już tylko 30 ankiet dotyczących osób uprawiających biegi, wierzę, że znajdą się tutaj osoby chętne wypełnić kwestionariusz :) Dla Was to 15 minut - dla mnie szansa na zostanie w przyszłości zawodowym psychologiem sportu :)

Z góry wszystkim serdecznie dziękuję :)
Link do badania poniżej :)

https://docs.google.com/forms/d/1wcPhv1 ... ested=true
New Balance but biegowy
Sghjwo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52 min
Życiówka w maratonie: 4:15:12

Nieprzeczytany post

eu4ric pisze:Witam serdecznie,
W swojej pracy badam osoby trenujące taniec oraz bieganie. Potrzebuję już tylko 30 ankiet dotyczących osób uprawiających biegi, wierzę, że znajdą się tutaj osoby chętne wypełnić kwestionariusz :) Dla Was to 15 minut - dla mnie szansa na zostanie w przyszłości zawodowym psychologiem sportu :)
https://docs.google.com/forms/d/1wcPhv1 ... ested=true
Ja zawsze staram sie wypelniac takie ankiety (teraz tez zrobilem), ale nigdy nie doczekalem sie zeby ankieter przedstwil to swoje wnioski. Przeciez to dla niego 15-20 minut.
piotrwl
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:59
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W ankiecie jest błąd - ci którzy biegają (tak jak ja) 14 miesięcy nie magą zaznaczyć właściwej odpowiedzi.

Wysłane z mojego E5603 .
ODPOWIEDZ