Pies szuka właściciela być może biegacza

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Rob
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie wiedziałem gdzie wrzucić dlatego piszę tutaj. W ostatnią niedzielę (16.10) podczas długiego wybiegania po Kampinosie mniej więcej na wysokości miejscowości Piaski Królewskie niespodziewanie wybiegł z lasu i dołączył od mnie pies – mieszaniec podobny do owczarka belgijskiego. Biegł fantastycznie przy nodze ok. 20 km aż do parkingu w Granicy. Po dobiegnięciu do samochodu chciał do niego wsiąść. W końcu po otwarciu bagażnika w kombi sam do niego wskoczył. Podczas jazdy zachowywał się bardzo spokojnie tak jakby podróż w bagażniku była dla niego czymś normalnym. Pies jest czysty, dobrze odżywiony, reaguje na proste komendy, jak wspominałem cudownie biegł przy nodze. Według weterynarza, który go oglądał, sądząc po futrze, jest to pies mieszkający w domu\mieszkaniu. Miał obrożę. Niestety nie ma chipa, w tej chwili jest w lecznicy weterynaryjnej. Udało się znaleźć dla niego nowy dom, jednak może ktoś nadal go szuka.
Tutaj ogłoszenie i zdjęcie psiaka:
https://www.facebook.com/izabella.domal ... 9683592570
ODPOWIEDZ