Komentarz do artykułu Afrykańskie podboje - relacja
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Afrykańskie podboje - relacja
ciekawe, ciekawe moze to jest jakis pomysł na moj start, zaliczenie maratonu na kontynencie afrykanskim
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Przyjemnie się ścigać jak jest ciepło. No ale bez przesady
Świetna relacja.
Już po raz któryś z rzędu czytam, że Afrykanie lubią startować z szalonymi prędkościami, a potem znakomita większość słabnie.
Szacunek dla autora za opanowanie i cenną umiejętność niepoddawania się presji tłumu.
Świetna relacja.
Już po raz któryś z rzędu czytam, że Afrykanie lubią startować z szalonymi prędkościami, a potem znakomita większość słabnie.
Szacunek dla autora za opanowanie i cenną umiejętność niepoddawania się presji tłumu.
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Słabnąć tak, żeby 15km zrobić w godzinę to pojęcie dość względne,
cała kupa polskich truchtaczy chciałaby tak "słabnąć" :P
cała kupa polskich truchtaczy chciałaby tak "słabnąć" :P
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 35:53
- Życiówka w maratonie: 2:51:48
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim za miłe słowa, zapraszam na bloga, tam jest również kilka filmików
Dziękuję Miałem łamać 2:40, jednak niedawna kontuzja stawia ten cel pod delikatnym znakiem zapytania, ale nie poddaję się!Buniek pisze:Fajna relacja. Pytanie do autora: na jaki czas w maratonie w Łodzi się nastawiasz?
Zapraszam na mój blog: www.facebook.com/BikeEuroTrip
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Tak trzymaj.SakwaWButach pisze:Dziękuję wszystkim za miłe słowa, zapraszam na bloga, tam jest również kilka filmików
Dziękuję Miałem łamać 2:40, jednak niedawna kontuzja stawia ten cel pod delikatnym znakiem zapytania, ale nie poddaję się!Buniek pisze:Fajna relacja. Pytanie do autora: na jaki czas w maratonie w Łodzi się nastawiasz?
W niedzielę też biegnę 15 km jako test, a 17 kwietnia Łódź. o 2:40 nawet nie myślę, ale 6-7 minut wolniej (przy dobrych wiatrach( jest realne. Do zobaczenia na starcie.
Krzysiek