Biegomaniaczka szuka noclegu w Krakowie:)

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
blaszko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie! Od dłuższego czasu pasjonuje się bieganiem - do tego nawet stopnia, że raz w miesiącu jeżdżę na weekend do koleżanki do Krakowa i razem pokonujemy wspólne kilometry. Powiem szczerze, że w Krakowie bardzo dobrze mi się biega i zawsze ze smutkiem wyjeżdżam:( Jesteśmy umówione na weekend po Świętach, ale w związku z remontem mieszkania koleżanki wyjątkowo będę musiała zatrzymać się w hotelu. Koleżanka poleciła mi Qubusa ale dla mnie za drogo, a innych nie zna. I tu pojawia się moje pytanie - czy możecie polecić jakiś dobry hotel w przystępnej cenie? okolica w sumie nie znaczenia, lubię długie spacery więc nie będzie problemu. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
guerlainn
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Zamiast hoteli poszukaj noclegów w jakichś apartamentach, wychodzi taniej a do dyspozycji masz studio lub mieszkanie z całym wyposażenie. Swego czasu często korzystałem z TYCH apartamentów i nigdy nie miałem problemów. Od dłuższego czasu nie korzystam, ale z informacji jakie otrzymywałem od ludzi którym polecałem to wszyscy chwalili.
Obrazek
blaszko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hehe ja też mam takie "zboczenie" z bieganiem, mam swoją trasę i zawsze źle mi się biegnie gdy coś zmieniam. Jeżeli chodzi o Kraków to moja siostra z mężem przeprowadzili się nie tak dawno do Krakowa. Wcześniej przed zakupem mieszkania nocowali w hotelu chyba na Opolskiej bo mieli blisko wszędzie, gdzie oglądali mieszkanka.
KomPot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45,44

Nieprzeczytany post

https://www.airbnb.pl/
znajdziesz nie tylko Kraków ale i cały świat ; -)
ODPOWIEDZ