Jakze nadzwyczaj sie dzisiaj zdziwilem, gdy dostalem wiadomosc od czlowieka podpisujacego sie "Maciej Zukowski" - ktory niedwuznacznie sugeruje, ze jedynie jego dobrej woli zawdzieczam, ze nie zostalem pozwany za swoj komentarz.
Najpewniej pan Zukowski naczytal sie w "Gazecie", ze A. Michnik pozywa ludzi ktorzy go krytuja, wiec pomyslal, ze skoro on osobiscie robi w telewizorze, daleko lata i kreci sie obok roznych zawodow, to tez cos takiego wykona. No coz - najwyzej pochodze sobie z nim do sądu, ale wczesniej, skoro jestem dysponenetem tej korespondencji, aby wieksze grono moglo sie zapoznac z wyrafinowana tworczoscia, wkleje tekst urazonego "sprintera400":
sprinter400 pisze: Przeczytałem ostatnio Pański komentarz, w którym operował Pan obelgami pod adresem mojej osoby cytuje "głupek i pacan". Pracuję w różnych mediach między innymi także w TVP Sport, byłem na Spartathlonie, Badwater, NYC, Rzeźnikach itp. poznałem ludzi z którymi również współpracuje, którzy w świecie ultra mają na swoim koncie Wielkiego Szlema ultramaratońskiego oraz posiadają rekordy Polski w biegach 24 i 12 h. Liczą się na świecie w tym co robią i uczestniczę w ich projektach. Biegałem również dla reprezentacji tego pięknego kraju, tracą dla niego zdrowie. Nigdy wcześniej nie spotkałem się z podobnym brakiem kultury osobistej. Nie życzę sobie, tego typu grubiańskich komentarzy, bowiem śmiało mogę potraktować to jako zniesławienie i wytoczyć proces cywilny w tej sprawie. Oczywiście nie będę tego robić, z uwagi na wolność słowa, jednak na przyszłość proszę dobierać słowa rozsądniej, bo siedząc przed klawiaturą komputera stajemy się odważniejsi niż zwykle.