Komentarz do artykułu UWAGA strefa skażenia. Jak zarazić biegową chorobą?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ale dlaczego? Potem zarażonemu zachce się zawodów a tam wiadomo: na takim półmaratonie ludzie padają jak na wojnie.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Trepik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: jeszcze brak :)
Życiówka w maratonie: jeszcze brak :)

Nieprzeczytany post

Byłem nosicielem tego wirusa przez długie lata aż na wiosnę tego roku przyszło pierwsze kichnięcie. Od tego czasu mój stan się pogarsza... :uuusmiech: Fajny artykuł :)
Ludzie, którzy twierdzą, że czegoś nie da się zrobić, nie powinni przeszkadzać tym, którzy właśnie to robią.
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Moje wyniki tak zrobiły wrażenie na kuzynach (do 10l), że jeden nawet triathlon zaliczył, a medali obaj mają więcej niż ja. Teraz, jak przyjeżdżam, to na wejściu się chwalą zdobyczami, a ja im muszę tylko pogratulować zacięcia do sportu :)
Oprócz tego, pływanie, rower, mama WF-u w szkole uczy, ale większy udział w zaszczepieniu im sportowej rywalizacji mam ja :hahaha:
Z rodziny nikt więcej biegania nie skumał, większość rowery woli i to rekreacyjnie.
Znajomi to inna bajka. Ci, co nie biegali, a pasywnie do tego podeszli, z czasem się przekonali, że da się żyć, zdrowie mieć lepsze, a i wygląd się poprawia :taktak:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
ODPOWIEDZ