Prośba o motywację
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Drodzy forumowicze ostatnio tracę chęci na bieganie i nie biegam regularnie, nie wiem czy to przez tą pogodę czy przez moją pracę. Poprostu mi się jakoś nie chce... Możecie mnie jakoś zmotywować do dalszego działania ?
Moja dieta nie jest monotonna.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:30
Polecam ci kanał Projekt Odważ się żyć a także kanał Mateusz M na Youtube. Znajdziesz na nich genialne filmiki motywacyjne.
-
- Wyga
wyłącz komputer. ubierz ciuchy odpowiednie na trening i wyjdź biegać a nie się mażesz a tak już poważnie nie wiem jak trenujesz ale może czas na urozmaicenie treningu, zmień trasy, intensywność, itp. sporo jest materiału jak urozmaicić trening szczególnie zimą. Dobrze jest też poszukać sobie partnera do treningu który Cie czasem "wyciągnie" na trening. powodzenia
- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
Jesteś stanowczo za gruby!janbaran33 pisze: Możecie mnie jakoś zmotywować do dalszego działania ?
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
f.lamer pisze:jak ci się nie chce to nie biegaj.
Podpisuję się pod tym. Jak się będziesz zmuszał to nic z tego nie będzie. Zmuszanie się do czegokolwiek na dłuższą metę nie przejdzie. Zrób przerwę. Jak poczujesz, że Ci czegoś brakuje to wrócisz do biegania. Jeżeli będziesz szczęśliwy bez tego to znaczy, że bieganie nie jest dla Ciebie. Tak bym to widział
Pozdrawiam
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
dziękuje wszystkim, myśle że to chwilowe, a z tym że jestem za gruby to może i troche prawdy w tym jest
Moja dieta nie jest monotonna.
- mungo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:23:50
- Kontakt:
ha! widzisz, nie wiem jak wyglądasz, a coś tam utrafiłem
A tak poważnie, kup jakiś nowy sprzęt do biegania - żal będzie wydanej kasy żeby nie przetestować
A tak poważnie, kup jakiś nowy sprzęt do biegania - żal będzie wydanej kasy żeby nie przetestować
- p1niu
- Wyga
- Życiówka na 10k: 35:21
- Życiówka w maratonie: 03:01:59
5km [00:17:57], 10km [00:37:34], 21.1 [01:24:03], 42.2km [03:16:59]
Potrzebujesz motywacji do biegania?
Potrzebujesz motywacji do biegania?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:57
- Życiówka w maratonie: 03:29:31
Najgorzej to wyjść z domu jak się nie chce.
Pomijając moment, ze czasami trzeba zrobić przerwę, to
Obierz cel, ustal plan treningowy i wtedy nie ma ze się nie chce . Trzeba iść i koniec.
Ja właśnie potrzebowałem planu.
Pomijając moment, ze czasami trzeba zrobić przerwę, to
Obierz cel, ustal plan treningowy i wtedy nie ma ze się nie chce . Trzeba iść i koniec.
Ja właśnie potrzebowałem planu.
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Oj tutaj to dużo zależy od danej osoby. Na przykład ja jeżeli bym potrzebował motywacji to właśnie bardziej do wyjścia ze śmieciami niż na trening Dlatego u mnie raczej to wygląda tak, że skoro już idę pobiegać to wezmę śmieci przy okazjiIwonka pisze:Ja kiedyś zakładałam odzież do biegania i wychodziłam wyrzucić śmieci Jak już byłam na zewnątrz to ciężko było nie pobiec.
- Iwonka
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49:37
- Życiówka w maratonie: 3:48:53
Może to też zależeć od zawartości kosza na śmieci, a co za tym idzie od "zapachów" z kosza...maly89 pisze:Oj tutaj to dużo zależy od danej osoby. Na przykład ja jeżeli bym potrzebował motywacji to właśnie bardziej do wyjścia ze śmieciami niż na trening Dlatego u mnie raczej to wygląda tak, że skoro już idę pobiegać to wezmę śmieci przy okazjiIwonka pisze:Ja kiedyś zakładałam odzież do biegania i wychodziłam wyrzucić śmieci Jak już byłam na zewnątrz to ciężko było nie pobiec.