6!
Być może słyszeliście o Wielkim Wyścigu. A być może nie... Ale może słyszeliście o Wielkim Wyścigu dla Bartka? To charytatywna akcja blogerów biegowych będąca pokłosiem WW, w której biegacze i triathloniści pomagają choremu na guza pnia mózgu Bartkowi.
Teraz trwa dogrywka Wielkiego Wyścigu dla Bartka, w której za ofiarowaną pomoc, można wygrać jedną z trzech biegowych (damskich) Newline. Śliczne te kurteczki!
Co trzeba zrobić?
1. Wpłacić minimum 19,99 zł na konto Fundacji* - w ten sposób "kupujemy" jeden los w losowaniu nagród (jak wpłacicie 40 zł - losy będą dwa)
2. Dołączyć do rywalizacji na Endomondo gdzie nabijamy kilometry. Każde 19,99 km to kolejny los w losowaniu
3. Przesłać potwierdzenie wpłaty na adres: run.bo.blog@gmail.com lub krasus.biecdalej@gmail.com (niestety nie mamy wglądu w konto Fundacji i jedynie w ten sposób możemy weryfikować wpłaty, mamy nadzieję, że zrozumiecie), gdzie należy też zaznaczyć także o jaki rozmiar kurtki walczycie (S, M, L) oraz podać swój nick z endo
4. Biegać, biegać, biegać (i zbierać wybiegane "losy")
5. Liczyć na szczęście w losowaniu nagród
6. Mieć satysfakcję, że pomogło się Bartkowi
W pierwszej edycji WWdB uzbieraliśmy ponad 2,2 tys. zł! Spróbujmy teraz pobić ten rekord!
Więcej szczegółów akcji na blogach:
Krasusa
Wybieganego
i moim czyli Bo
W imieniu Bartka gorąco dziękujemy!
Pamiętajcie, duże rzeczy zaczynają się od małych. Zróbmy więc coś wielkiego!
*Losy kupujemy przelewem:
Fundacja Pomocy Dzieciom z Chorobami Nowotworowymi w Poznaniu
ul. Engestroma 22/6, 60-571 Poznań
numer konta: 72 1240 3220 1111 0000 3528 6598
z dopiskiem: Bartosz Pudliszewski
Biegaj, pomagaj i wygraj fajną kurtkę!
- boshka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: 3:42:36
- Kontakt:
Bo pewnego dnia zamarzył mi się maraton. I zaczęłam biegać. A teraz zamarzył mi się IRONMAN... http://run-bo.blogspot.com
- boshka
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46:24
- Życiówka w maratonie: 3:42:36
- Kontakt:
No racja
Rywalizacja na Endo kończy się o północy 31 października 2013. Finał akcji WWdB, zliczenie wszystkiego i losowanie nagród w pierwszym tygodniu listopada.
Rywalizacja na Endo kończy się o północy 31 października 2013. Finał akcji WWdB, zliczenie wszystkiego i losowanie nagród w pierwszym tygodniu listopada.
Bo pewnego dnia zamarzył mi się maraton. I zaczęłam biegać. A teraz zamarzył mi się IRONMAN... http://run-bo.blogspot.com