Run-log

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Krychlis
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam,

Próbowałem wczytać swoje treningi z garmina 310 na portal run-log, ale mam z tym problem.

wciskam na run-logu przycisk eksportuj z garmina, wyświetla mi się komunikat, że mój sprzęt został znaleziony i wyświetla mi się ikonka "pokaż treningi". Jednak, gdy klikam na tą ikonkę wyświetla mi się komunikat, że mój sprzęt nie jest obsługiwany:(
Ktoś miał podobny problem? ktoś potrafi pomóc? z góry dziękuję.
New Balance but biegowy
bjakbiedronka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja mialam. napisalam na maila kontaktowego, opisalam problem. Potem sciagnelam odpowiednia wtyczke, ktora dostalam i juz dziala. Polecam kontakt- szybko, sprawnie i milo:)
Mar.co
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Albo przez wtyczke, albo ściągnij trening przez garminconnecta w formacie .gpx i wgraj w runlogu poprzez funkcje "importuj z pliku".
Krychlis
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Dziękuję za pomoc. Zatem będę próbował:)
Awatar użytkownika
Skoor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zobacz jeszcze czy klikasz w odpowiednim miejscu, jakis czas temu pojawil sie podzial na "starsze" i "nowsze" modele garmina, moze klikasz poprostu nie na te modele co trzeba.
Awatar użytkownika
Adam Ko.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:15
Życiówka w maratonie: 3:58:51
Kontakt:

Nieprzeczytany post

U mnie run-log ma nieprzyjemny zwyczaj zawieszania się przy wgrywaniu większej ilości treningów. Wtedy muszę dzielić na mniejsze paczki. Chociaż jeśli zgrywasz bezpośrednio z zegarka, to masz raczej kilka biegów a nie dwadzieścia kilka.
Gorąca prośba o pomoc w badaniu do pracy magisterskiej. Tematyka biegowa: viewtopic.php?f=1&t=37461

Blog treningowy
Obrazek
ODPOWIEDZ