Witam,
Próbowałem wczytać swoje treningi z garmina 310 na portal run-log, ale mam z tym problem.
wciskam na run-logu przycisk eksportuj z garmina, wyświetla mi się komunikat, że mój sprzęt został znaleziony i wyświetla mi się ikonka "pokaż treningi". Jednak, gdy klikam na tą ikonkę wyświetla mi się komunikat, że mój sprzęt nie jest obsługiwany:(
Ktoś miał podobny problem? ktoś potrafi pomóc? z góry dziękuję.
Run-log
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja mialam. napisalam na maila kontaktowego, opisalam problem. Potem sciagnelam odpowiednia wtyczke, ktora dostalam i juz dziala. Polecam kontakt- szybko, sprawnie i milo:)
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zobacz jeszcze czy klikasz w odpowiednim miejscu, jakis czas temu pojawil sie podzial na "starsze" i "nowsze" modele garmina, moze klikasz poprostu nie na te modele co trzeba.
- Adam Ko.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:15
- Życiówka w maratonie: 3:58:51
- Kontakt:
U mnie run-log ma nieprzyjemny zwyczaj zawieszania się przy wgrywaniu większej ilości treningów. Wtedy muszę dzielić na mniejsze paczki. Chociaż jeśli zgrywasz bezpośrednio z zegarka, to masz raczej kilka biegów a nie dwadzieścia kilka.
Gorąca prośba o pomoc w badaniu do pracy magisterskiej. Tematyka biegowa: viewtopic.php?f=1&t=37461
Blog treningowy
Blog treningowy