600 km w 8 dni..
- harti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
https://www.facebook.com/600km8dni
http://wawalove.pl/Z-Warszawy-na-Woodst ... iem-a10221
co myślicie?
przygotowania zajęły mu podobno 12 lat..
http://wawalove.pl/Z-Warszawy-na-Woodst ... iem-a10221
co myślicie?
przygotowania zajęły mu podobno 12 lat..
-
- Zaprawiony W Bojach
piękne marzenia i oczywiście trzeba trzymać kciuki ale bez przesady, w porównaniu z wyczynem niedawnym Maćka Więcka chociażby...
- harti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
http://youtu.be/BbI8Dt9roLU
na pytanie "dlaczego 600" odpowiada że "bo chyba 600 km nikt nigdy nie przebiegał"
czyżby?
na pytanie "dlaczego 600" odpowiada że "bo chyba 600 km nikt nigdy nie przebiegał"
czyżby?
- Jasiek(ES)
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48'55"
- Życiówka w maratonie: 4:00:36
Ja do wyczynow doloze to: Kilian Jornet: Regodr "Transpireneica" w 2010: prawie 700 km y D+ 36kkm w 8 dni (porawiacjac o 4 poprzedni rekord).
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
to laski biegają 800km w sześć dni, a on chce 600 km w 8?
siara trochę.
nie że w ogóle biegnie, tylko to "chyba".
zdrówko
siara trochę.
nie że w ogóle biegnie, tylko to "chyba".
zdrówko
mastering the art of losing. even more.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No i nie taki ten bieg samotny, skoro ktoś go masuje.
Wg mnie Piotra Kuryłę trudno będzie przebić.
Wg mnie Piotra Kuryłę trudno będzie przebić.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie chciałem o tym już pisać, ale zauważyłem, że napisali o nas na swojej stronie na FB:
"Portal bieganie.pl, nie zamieści informacji o tym "niczym" bo nie widzi w tym projekcie nic interesującego. "LUBIE LUDZI W TYM KRAJU""
i jeszcze:
"Dziś dostaje od firmy Mizuno buty. .....Oni w odróżnieniu do portalu BIEGANIE.PL widzą COŚ INTERESUJĄCEGO w takim pomyśle "
Więc może kilka słów wyjaśnienia:
Kilkanaście dni temu otrzymałem od jakiegoś Pana propozycje objęcia patronatu medialnego nad tym przedsięwzięciem. Skonsultowałem się z kolegami z Redakcji, powiedzieli, że wg nich takie rzeczy już były (choćby te wymienione przez was) więc odpisałem temu Panu, że: "Tak więc na razie nie ma w tym pomyśle nic co by nas zainteresowało."
Ten Pan odpisał mi wyraźnie oburzony, że "wykorzysta moją odpowiedź medialnie" Widzę, że właśnie wykorzystał.
Nie rozumiem jednego. Jeśli gość robi to dla siebie to nie wiem po co patronat medialny? A jeśli dla jakiegoś wyższego celu to nie zostaliśmy o tym poinformowani. Bo ze sportowego punktu widzenia nie jest to jakiś mega wyczyn, jeśli ktoś myśli, że jest inaczej to widać nie przeanalizował biegowych wyczynów jakie były w ostatnich latach robione (choćby Piotr Kuryło).
"Portal bieganie.pl, nie zamieści informacji o tym "niczym" bo nie widzi w tym projekcie nic interesującego. "LUBIE LUDZI W TYM KRAJU""
i jeszcze:
"Dziś dostaje od firmy Mizuno buty. .....Oni w odróżnieniu do portalu BIEGANIE.PL widzą COŚ INTERESUJĄCEGO w takim pomyśle "
Więc może kilka słów wyjaśnienia:
Kilkanaście dni temu otrzymałem od jakiegoś Pana propozycje objęcia patronatu medialnego nad tym przedsięwzięciem. Skonsultowałem się z kolegami z Redakcji, powiedzieli, że wg nich takie rzeczy już były (choćby te wymienione przez was) więc odpisałem temu Panu, że: "Tak więc na razie nie ma w tym pomyśle nic co by nas zainteresowało."
Ten Pan odpisał mi wyraźnie oburzony, że "wykorzysta moją odpowiedź medialnie" Widzę, że właśnie wykorzystał.
Nie rozumiem jednego. Jeśli gość robi to dla siebie to nie wiem po co patronat medialny? A jeśli dla jakiegoś wyższego celu to nie zostaliśmy o tym poinformowani. Bo ze sportowego punktu widzenia nie jest to jakiś mega wyczyn, jeśli ktoś myśli, że jest inaczej to widać nie przeanalizował biegowych wyczynów jakie były w ostatnich latach robione (choćby Piotr Kuryło).
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
,,wykorzystam medialnie"