Komentarz do artykułu Królowa Sportu jest naga? Doping psuje lekkoatletykę od lat
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Królowa Sportu jest naga? Doping psuje lekkoatletykę od lat
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ludzie! Jak wy mało wiecie o dopingu!
Najbardziej skrzywione psychicznie w tym wszystkim są kobiety. Już szybko wyjaśniam dlaczego.
Otóż żeby zamaskować fakt brania sterydów, zawodniczki kilka tygodni przed olimpiadą zachodzą w ciążę tylko po to żeby mieć alibi, a po zawodach jadą do kliniki na skrobankę. To jest dopiero dewiacja! czego sie nie robi dla sławy , kariery i kasy z reklam.
Najbardziej skrzywione psychicznie w tym wszystkim są kobiety. Już szybko wyjaśniam dlaczego.
Otóż żeby zamaskować fakt brania sterydów, zawodniczki kilka tygodni przed olimpiadą zachodzą w ciążę tylko po to żeby mieć alibi, a po zawodach jadą do kliniki na skrobankę. To jest dopiero dewiacja! czego sie nie robi dla sławy , kariery i kasy z reklam.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
- herson
- Zaprawiony W Bojach
apaczo mam wrażenie, że piszesz o zawodniczkach z byłego NRD, a nie o obecnych czasach
Co do Seulu i biegu mężczyzn, gdyby zdyskwalifikowali całą finałową ósemkę, będącą na koksie, a nie tylko Bena Johnsona, może to dałoby do myślenia "następcom" i ich "lekarzom", a dzisiaj nie byłoby tematu.
Co do Seulu i biegu mężczyzn, gdyby zdyskwalifikowali całą finałową ósemkę, będącą na koksie, a nie tylko Bena Johnsona, może to dałoby do myślenia "następcom" i ich "lekarzom", a dzisiaj nie byłoby tematu.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 14:48 przez herson, łącznie zmieniany 1 raz.
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Kontakt:
Czasy sie zmieniły ale metody pozostały te same. Taka niestety jest prawda.herson pisze:apaczo mam wrażenie, że piszesz o zawodniczkach z byłego NRD, a nie o obecnych czasach
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ciekawe, dlaczego autor skupia się tylko na sprinterach.
Lekkoatletyka to też biegi średnie i długie, nie wspominając (na tym portalu) o rzutach i skokach.
Słabiutki artykulik.
Fajny artykuł o Benie Johnsonie i jego wpadce: sprinterzy.com
Lekkoatletyka to też biegi średnie i długie, nie wspominając (na tym portalu) o rzutach i skokach.
Słabiutki artykulik.
Fajny artykuł o Benie Johnsonie i jego wpadce: sprinterzy.com
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
Bo ostatnie wydarzenia związane są z wpadką sprinterów.fotman pisze:Ciekawe, dlaczego autor skupia się tylko na sprinterach.
W tekście nie ma mowy o tym, że wśród średniodystansowców lub długodystansowców nie ma dopingowiczów - przecież to oczywiste, że są. Sami o nich informujemy.