Biegowa pielgrzymka

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
lepkareka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:49:48
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,

Mam pytanie następujące, czy gdzieś na świecie odbywa się biegowa pielgrzymka do miejsc uznawanych za święte? Z tego co wiem, to w Polsce do Częstochowy pielgrzymują rolkarze, pokonując cała trasę na rolkach.
Maraton - 3:45

„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
pawkaz
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:49:13
Kontakt:

Nieprzeczytany post

https://www.facebook.com/pages/W-DZIE%C ... 0705343039

Link do inicjatywy Strażników Miejskich z Łodzi.
Awatar użytkownika
ADEK
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

atalanta
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Z Radomia jest organizowana biegowa pielgrzymka do Częstochowy. Jeszcze można się zapisac :)

http://biegiemradom.pl/?page_id=206
Brodson
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Najpierw pobiegnij do Radomia, a później do Częstochowy. Z Częstochowy możesz później wrócić truchtem do domciu :)

Chcesz zaszpanować przed swoją dziewczyną, ale nie masz na kupienie fajnej fury? Ta firma oferuje wynajem aut luksusowych warszawa.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2013, 18:50 przez Brodson, łącznie zmieniany 1 raz.
saluk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

lepkareka pisze:Witam,

Mam pytanie następujące, czy gdzieś na świecie odbywa się biegowa pielgrzymka do miejsc uznawanych za święte? Z tego co wiem, to w Polsce do Częstochowy pielgrzymują rolkarze, pokonując cała trasę na rolkach.
a gdzie "organizowana" jest ta pielgrzymka rolkarzy? bo tak się zastanawiałem nad udziałem. i jak w ogóle wygląda tego typu pielgrzymka... tak jak normalna czy jak?
lepkareka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:49:48

Nieprzeczytany post

saluk pisze:
lepkareka pisze:Witam,

a gdzie "organizowana" jest ta pielgrzymka rolkarzy? bo tak się zastanawiałem nad udziałem. i jak w ogóle wygląda tego typu pielgrzymka... tak jak normalna czy jak?
Na rolkach mój kolega ruszał z Krakowa.
Maraton - 3:45

„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
ODPOWIEDZ