Bieg dookoła świata

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Provitamina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... amDPsII3h0

Miłego oglądania :)
Life is short... running makes it seem longer.

Mój blog
Popiszmy, czyli komentarze do bloga

Obrazek
=========
-----
Moje endo
New Balance but biegowy
montalb
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Provitamina pisze:
Miłego oglądania :)
Dzięki za tego linka. Niesamowity facet - myślałem, że znacznie starszy (z wyglądu) , a tymczasem dopiero skończył czterdziestkę.

Na mnie największe wrażenie robi to, co mówi w 18 minucie (5 sekundzie) filmu. Niesamowite podejście do życia. Poza tym, to ciesze się, że go nie potrącili nigdzie, bo kilka ujęć pokazuje, że mogło się to tak skończyć bardzo łatwo.

A potem zrobiłem eksperyment. Wpisałem jego imię i nazwisko w google ze wskazaniem wyszukiwania tylko po angielsku. I prawie zero trafień, nie licząc II miejsca w Sparthatlonie 2007 (za Scottem Jurkiem - ponad milion trafień w google). Zadziwiające. Panie i Panowie, jeżeli chodzicie po forach zagranicznych to wrzućcie tam info. Warto! No i będzie patriotycznie :usmiech:

pzdr
montalb
BYĆ JAK MEL GIBSON W "CZEGO PRAGNĄ KOBIETY"
bartosz_
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

montalb pisze:Panie i Panowie, jeżeli chodzicie po forach zagranicznych to wrzućcie tam info.
Do tego warto byłoby najpierw wrzucić angielskie napisy, bo inaczej nikt tego nie obejrzy
lepkareka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:49:48

Nieprzeczytany post

Muszę to obejrzeć, bo czytałem książkę i jest to niesamowita historia. Książka była napisana bardzo zdawkowo, a można by było zrobić z tego absolutny besteller.
Maraton - 3:45

„Jeśli ktoś jest w stanie pokonać 160, 80, czy nawet 42 kilometry, to zyskuje taką wiarę we własne możliwości, że poradzi sobie ze wszystkim” – Scott Jurek
ODPOWIEDZ