Hejo
pracuje na Postepu rog Domaniewskiej, mieszkam na Yelonkach - gorczewska/lazurowa
chcialbym sobie raz/dwa w tyg biegac z pracy do domu, i tu prosba o pomoc w wyznaczeniu traski bo jak wpisuje w googla to mi sie srednio podoba
zalezy mi aby uniknac biegania kolo ulicy HA moze znacie jakies skroty aby skrocic trase ? HAHA bo 14km to nie tak zle ale wolalbym mniej niz wiecej, moze da sie uniknac wielkich skrzyzowan i wezlow komunikacyjnych -wiem wiem to nie takie latwe
dlatego prosze o pomoc, Wawke znam ale co dwie glowy to nie jedna, moze biegacie w okolicy okolicach a moze tez tak wracacie ....
pozdr
m
Warszawa - pomoc o wyznaczenie trasy biegowej :)
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:47:45
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
hej
rowniez mieszkam na Jelonkach
czluchowska/powstancow sl.
trasa z mokotowa na jelonki jest moim zdaniem do biegania srednia-mega korki, auta, kurz, spaliny..wiadomo. syf jak dla mnie.
nic madrego nie wymysle. nie lepsze bieganie przed, albo po pracy, na Jelonkach wlasnie?
wokol sa tez parki, jest las.
rowniez mieszkam na Jelonkach
czluchowska/powstancow sl.
trasa z mokotowa na jelonki jest moim zdaniem do biegania srednia-mega korki, auta, kurz, spaliny..wiadomo. syf jak dla mnie.
nic madrego nie wymysle. nie lepsze bieganie przed, albo po pracy, na Jelonkach wlasnie?
wokol sa tez parki, jest las.