Komentarz do artykułu Wysłuchaj Grassa i Topy
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach

Skomentuj artykuł Wysłuchaj Grassa i Topy
-
Kangoor5
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pierwsze pytanie które mi się nasunęło: kto czyta? Tym bardziej, że fragmenty "Urodzonych w biegaczy" w Trójce to była dla mnie porażka.
Zgadzam się z opinią, że wybór Bartłomieja Topy powinien być strzałem w dziesiątkę. Słuchałem kiedyś obszernego z nim wywiadu i myślę, że sam mógłby wiele ciekawych rzeczy powiedzieć.
Zgadzam się z opinią, że wybór Bartłomieja Topy powinien być strzałem w dziesiątkę. Słuchałem kiedyś obszernego z nim wywiadu i myślę, że sam mógłby wiele ciekawych rzeczy powiedzieć.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
viewtopic.php?f=6&t=31316
- robin_ldz
- Wyga

- Życiówka na 10k: 47.11
- Życiówka w maratonie: 3.50.19
OK, wszystko jasne.
Więc napiszę to jeszcze raz.
Książka jest dostępna już na Audeo, ale moim zdaniem jest droga. 29.90PLN za niespełna 5h to sporo. W tej cenie można kupić książki trwające 25 - 30h, a te krótsze kosztują 17 - 19PLN.
Więc napiszę to jeszcze raz.
Książka jest dostępna już na Audeo, ale moim zdaniem jest droga. 29.90PLN za niespełna 5h to sporo. W tej cenie można kupić książki trwające 25 - 30h, a te krótsze kosztują 17 - 19PLN.
In this Religion, there are no holidays