Druga strona medalu, czyli bieganie to nie wszystko.

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
pawson
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 50'31''
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

- od 3 lat w "bazie" [ jestem ] .
- myślę że powoli powoli będzie przybywać potencjalnych dawców
- ... no ale świadomość jest jednak u nas niska [ nie taka jak w krajach sąsiednich ] - jest nad czym popracować...

pozdro
pawson
______
pawson

Obrazek
PKO
rufuz

Nieprzeczytany post

Z racji tego, ze bylem wieloletnim honorowym dwaca krwi postanowilem kiedys zostac tez dawca szpiku. Pamietam, ze byla wtedy jakas akcja. Udalem sie do Wojewodzkiej Stacji Krwiodawstwa. Jakiez bylo moje zdziwienie kiedy w rejestracji uslyszalem, ze PRZEPRASZAJA MNIE BO NIE ZOSTANE PRZEBADANY I NIE ZOSTANIE PODDANY DALSZYM PROCEDUROM PONIEWAZ NIE MA FUNDUSZY ! ! ! Po mojej interwencji u "najwyzej postawionej osoby" jaka przebywala tego dnia w WSK cos drgnelo. Niby zostalem przebadany i niby zostalem dodany do bazy dawcow :ojnie:
Coz kolejne doswiadczenie z biurokracja Made in Poland :ojnie:
Awatar użytkownika
bieska
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Krwi niestety honorowo nie mogę oddawać, bo mam niedoczynność tarczycy, ale jak tylko ukończyłam 18 lat, to się zarejestrowałam jako dawca szpiku :usmiech:

Niestety, wśród społeczeństwa panuje ciemnota... Ile się nasłuchałam, że szpik pobiera się z kręgosłupa, że można stracić władzę w kończynach, że dla rodziny to może i by się poświęcili, ale nie dla obcych ludzi... masakra :trup:
Szukajka nie gryzie!!!!!!

Przyjaciół nie poznajemy w biedzie, ale po tym, jak znoszą nasz sukces.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ