http://www.treningbiegacza.pl/artykuly/ ... ej-odziezy
Zastanawia mnie po co zjawiać się na takiej prezentacji nie chcąc brać w pełni udziału. Jeżeli Adam nie miał czasu to może lepiej było się nie zjawiać, a tak wyszło, że przyszedł tylko po gratisy. No chyba, że o czymś nie wiem (może naczeli się za bardzo nie lubią

Edycja:
Wybrane cytaty:
" Na spotkaniu stawiły się dosłownie cztery osoby, wliczając autora tekstu. Właściwie troje, gdyż naczelny www.bieganie.pl Adam Klein tylko przyszedł, zabrał prezenty, powiedział coś niekonstruktywnego i tyle go widziano."
"Drugi mankament to... Producent na swojej stronie internetowej w opisie podał, że koszulka zawiera otwór na kabel słuchawkowy/urządzenia typu odtwarzacz MP3. Mimo uważnego obejrzenia koszulki zarówno na stronie producenta, jak i egzemplarza, który mam na sobie, otworu nie znalazłem. Może będzie w koszulce z nowej kolekcji. Ach nie! JEST! W kieszonce… No cóż, umieszczenie otworu w kieszonce, gdzie włożenie odtwarzacza uniemożliwia (normalne) bieganie, to tak jak zapraszanie naczelnego bieganie.pl – niby jest, ale tak jakby go nie było