http://www.wiadomosci24.pl/artykul/bieg ... 26101.html
google pisze:Na Twoim miejscu to raczej bym się wstydził że się identyfikujesz z podobnego typu bzdurami i chwalisz tą relacją, ktoś Ci kazał to umieścić czy sam uznałeś, że to fajne? A może ktoś się bardzo stara, żeby cały świat się dowiedział o tym niesamowitym wyczynie bo na jakichś portalach biegowych już dzisiaj znalazłem podobną informację.
Mam nadzieję, że na bieganie.pl tego nie będzie.
Pobudki osób biorących w tym udział pozostają dla mnie niezrozumiałe.
Przepraszam. Nie wierzyłem że trolle są też na bieganie.pl, już nie będęQba Krause pisze:piomay, po co się tłumaczysz?
bardzo fajna sprawa, permanentny zakręt
dzięki za wrzutkę
Wyluzuj,nie jesteś zbyt zasadniczy i usztywninony?google pisze:Na Twoim miejscu to raczej bym się wstydził że się identyfikujesz z podobnego typu bzdurami i chwalisz tą relacją, ktoś Ci kazał to umieścić czy sam uznałeś, że to fajne? A może ktoś się bardzo stara, żeby cały świat się dowiedział o tym niesamowitym wyczynie bo na jakichś portalach biegowych już dzisiaj znalazłem podobną informację.
a ludzie tacy jak Ty, tylko i wyłącznie mnie osłabiają, kompletnie ich nie rozumiemgoogle pisze:Na Twoim miejscu to raczej bym się wstydził że się identyfikujesz z podobnego typu bzdurami i chwalisz tą relacją, ktoś Ci kazał to umieścić czy sam uznałeś, że to fajne? A może ktoś się bardzo stara, żeby cały świat się dowiedział o tym niesamowitym wyczynie bo na jakichś portalach biegowych już dzisiaj znalazłem podobną informację.