Biegowy pojedynek premiera

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
kisio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

http://www.tvn24.pl/-1,1703050,0,1,tusk ... omosc.html

Ciekawe ciekawe, co z tego wyjdzie :D Olejniczak wiem jak biega ale Napieralski? No i w końcu moglibyśmy ocenić jak tam przygotowania Premiera do maratonu :D
PKO
Awatar użytkownika
Buniek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:35
Życiówka w maratonie: 2:57:09

Nieprzeczytany post

nie tylko u nas premier biega :oczko: , artykuł ciekawostka dla tych co czasu mają za dużo :) - technika biegowa Davida Camerona (premier UK) i jego żony i ich szanse na pokonanie maratonu.
Krzysiek
Dr.Bugenhagen
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 3:51:32

Nieprzeczytany post

W Maratonie Metropolii 51 miejsce w kategorii OPEN zajął były poseł PiS a obecnie PO Antoni Mężydło.
Przynajmniej domyślam się, ze to on, bo i wiek, i miejsce zamieszkania się zgadzają.
Czas.. 3:11:13.. Trzeba powiedzieć, ze całkiem nieźle jak na 57-latka. :ble:
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kisio pisze:http://www.tvn24.pl/-1,1703050,0,1,tusk ... omosc.html

Ciekawe ciekawe, co z tego wyjdzie :D Olejniczak wiem jak biega ale Napieralski? No i w końcu moglibyśmy ocenić jak tam przygotowania Premiera do maratonu :D
Niech trenuje, bo niedługo mu się przyda jak go pogonią...
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
Awatar użytkownika
pil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:42:40
Życiówka w maratonie: 03:29:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

meszka pisze:
kisio pisze:http://www.tvn24.pl/-1,1703050,0,1,tusk ... omosc.html

Niech trenuje, bo niedługo mu się przyda jak go pogonią...
hah, tak się zastanawiałem czy będzie możliwa dyskusja o politykach, bez polityki ;)
Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/pil00
Awatar użytkownika
janior
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:53:45

Nieprzeczytany post

Dr.Bugenhagen pisze:W Maratonie Metropolii 51 miejsce w kategorii OPEN zajął były poseł PiS a obecnie PO Antoni Mężydło.
Przynajmniej domyślam się, ze to on, bo i wiek, i miejsce zamieszkania się zgadzają.
kurde, jeśli to ten Mężydło to szacun, z resztą obojętnie czy to on, taki czas 57-latka to jak dla mnie kosmos :orany:
Awatar użytkownika
tosiek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka w maratonie: 04:23:58

Nieprzeczytany post

Jako osoba "ze świecznika" niech biega, może ktoś dzięki temu też się zmotywuje do biegu. Jako polityk i premier niech biega - w końcu z tego, że gra w piłkę powstało sporo boisk dla młodzieży, więc może jest szansa również na bieżnie :hejhej: I to tyle w temacie. Ja bym polityki do biegania nie mieszał. Bo o ile bieganie w polityce może być przydatne, to polityka w bieganiu już nie koniecznie.
Obrazek
Awatar użytkownika
fotman
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tak, to "ten" Mężydło: http://www.antmez.home.pl/nie_boi_blota.php.
•Mistrz Świata parlamentarzystów w biegu maratońskim (42,195 km); jego rekord życiowy to 3:10:07
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
Awatar użytkownika
torronto
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:21
Życiówka w maratonie: 2:58:52
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Rekord życiowy Antoniego Mężydło to 3:03:49 ustanowiony w Warszawie, w 2008 roku.
Zagadnąłem go na mecie Maratonu Metropolii, bo dawno już go nie widziałem na zawodach. Niedzielny start był jego pierwszym po ponad 2,5-letniej przerwie spowodowanej kłopotami zdrowotnymi. Także te 3:11 to nawet tak nieco "z marszu". ;-) A jest wysokim, mocno zbudowanym, postawnym facetem, zupełnie nie ma sylwetki biegacza. Jeździ też regularnie na rolkach. Bardzo sympatyczny kolega z tras biegowych, można w rozmowie wręcz zapomnieć, że to Poseł na Sejm RP.
www.bieganie.torun.pl
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dr.Bugenhagen pisze:W Maratonie Metropolii 51 miejsce w kategorii OPEN zajął były poseł PiS a obecnie PO Antoni Mężydło.
Tak to on. Byłem na mecie kiedy spiker wywoływał jego nazwisko. Niestety nie widziałem ... Szkoda. A jak jeździ na rolkach to może wpłynie na organizatorów, żeby nie robili rolkarzom finiszu po bruku. Z tego powodu był to mój ostatni Maraton Metropolii. A szkoda :echech:
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

fotman pisze:Tak, to "ten" Mężydło: http://www.antmez.home.pl/nie_boi_blota.php.
•Mistrz Świata parlamentarzystów w biegu maratońskim (42,195 km); jego rekord życiowy to 3:10:07
Szacun. W tym artykule stoi napisane, że On potrafił i 200 km tygodniowo zrobić... ech taki poseł to ma życie... wiecie nielimitowany czas pracy... diety itp. :hahaha:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ