Nie wiem czy padł już taki pomysł na forum, jeśli tak to przepraszam. Dodam tylko, że takie strefy zwykle są pozytywnie przyjmowane na forach dyskusyjnych i nie zawsze tworzone są, by utrzymać czystość w tematach (wieczny off top).
YOUNG ZONE, czyli strefa młodych.
- Marta96
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na wielu forach tematycznych istnieje strefa wyznaczona specjalnie dla nastolatków, a tutaj właśnie tego brakuję... Coraz więcej dzieci i młodzieży biega, a nasze wątki giną na forum ogólnym. Zresztą ciężko jest znaleźć rozwiązania problemów, wyniki, zdjęcia, etc, które mogłyby nas interesować, a przecież bardzo się różnimy. Myślę, że skoro kobiety mają swój dział, to dlaczego my nie możemy? 
Nie wiem czy padł już taki pomysł na forum, jeśli tak to przepraszam. Dodam tylko, że takie strefy zwykle są pozytywnie przyjmowane na forach dyskusyjnych i nie zawsze tworzone są, by utrzymać czystość w tematach (wieczny off top).
- yacool
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Fredzio, zmień mi nicka na yacool98, bo nie chcę się bardzo różnić...
-
Mateusssz
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Tylko że wielu takich młodych to Buki - i wtedy lepiej, żeby takie wątki ginęły w otchłaniach forum 
Zresztą, czy tu widać tak wielu młodych (poniżej 18 lat) pasjonatów biegania? Co najwyżej założą temat (jakich setki) jakie buty kupić, jak zacząć i się urywa cały temat biegania... nie ma sensu
Zresztą, czy tu widać tak wielu młodych (poniżej 18 lat) pasjonatów biegania? Co najwyżej założą temat (jakich setki) jakie buty kupić, jak zacząć i się urywa cały temat biegania... nie ma sensu
[url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=19922]Mój blog biegowy[/url]
[url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=19926]Komentarze do bloga[/url]
[url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=19926]Komentarze do bloga[/url]
-
Qba Krause
- Zaprawiony W Bojach

true enough
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Marta - może masz rację, nie wiem - możesz wkleić link do jakiegoś tematycznego forum z takim Young Zone? Chętnie się przyjrzę.
- myśka
- Wyga

- Kontakt:
No, a tak w ogóle, to tez nie mogę znaleźć nic o bieganiu dzieci (i młodzieży). Bo np. nie wiem, jak trenować z 4-letnia córka i czy to nie za wcześnie itd. Bieganie to bieganie. Ale to w sumie chyba w jednym temacie się zmieści.
- Marta96
- Rozgrzewający Się

Osobiście należę do forum o miniaturowych spanielach, gdzie znajduje się właśnie taka strefa, która jednak nie jest dostępna dla wszystkich użytkowników, nawet po zalogowaniu się.
Przykładowe działy to:
- Przedstawmy się.
- Fototeka.
- Off topic.
- Młody prezenter, wystawy.
Jednak na PW mogę udostępnić login i hasło Administracji.
Przykładowe działy to:
- Przedstawmy się.
- Fototeka.
- Off topic.
- Młody prezenter, wystawy.
Jednak na PW mogę udostępnić login i hasło Administracji.