PLAN TRENINGOWY , PROTRENER.NET

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam pare osób pytalo mnie według jakiego planu biegam, wiec sprawa wyglada tak plany mam ukladane indywidualne a właściwie to zajmuje się nimi Michał Smalec:) kiedy zaczęła się moja przygoda biegowa biegalem dość chaotycznie żaden plan treningowy który znalazłem w internecie nie odpowiadał mi , albo był ciężki w zrozumieniu ( wszystkie skróty np wb1, obw1 dla początkującego biegacza są bardzo nie jasne) i dotego dochodzą jeszcze codzienne obowiązki , rożne godzinny pracy których żaden plan nieuwzględnia. Próbowałem coś kombinować z przerabianiem na własna rękę planów ale dla młodego biegacza który zaczyna przygodę z bieganiem jest to dość. Ciężkie zwłaszcza gdy ma się mała wiedzę na ten temat. Wtedy całkiem niechcący nawiazalem kontakt ze swoim kolega jeszcze z czasów licealnych Michałem Smalcem jest on współzałożycielem stronki Protrener.net i powiedział mi na poczAtku co robię złe powiedziałem co biegam i jak i jak się okazało pózniej było to bieganie bardzo ryzykowne i mało rozwojowe pamietam ze był to 31 maj tego roku i mój start na. 10 km czas który zrobiłem to 44.44 na mecie myślałem ze wyzione ducha całkowicie nie byłem przygotowany , od tego momentu plany zaczął mi układać Michał wiem ze bieganie wymaga cierpliwości i czasu ale postęp przyszedł tak szybko w ciagu trzech miesięcy wykonywania treningów rozpisanych przez Michała udało mi się zejść o 5 min na 10 km mój aktualny rekord życiowy to 39.47 i było to we wrześniu jestem powiem ze jestem teraz w stanie pobiec w granicy poniżej 39
Myśle ze n
Ostatnio zmieniony 21 paź 2010, 15:03 przez Ciawaraz, łącznie zmieniany 1 raz.
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
PKO
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Myśle ze należy dodać ze ja jestem za granica(Chicago) a Michał w Polsce komtaktujemy się przez email i smsy jak widać taki układ jest bardzo dobry i przynosi efekty:)
6 listopada mam kolejny start tym razem na 15 km czas który chce pobiec to około 60 min myśle ze jest to do zrobienia patrząc na treningi w lutym biegne polmaraton przygotowuje się na czas poniżej 1:25 będzie to 10 min postęp w przeciągu polroku moje treningi można śledzić na blogu
Polecam wszystkim plany indywidualne naprawdę są dużo lepsze niż te które znajdziecie w internecie także odwiedzajvie stronke Protrener.net
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ