Wiem, że każdy klub LA ma swoje zasady, ale chciałbym się mniej więcej dowiedzieć:
1. Czy w klubie robi się większość treningów (na pewno zależy od tego czy spriny czy coś dłuższego) ale powiedzmy 3000-5000m
2. Jak wygląda sprawa z wyjazdami na mityngi/zawody, płacimy?
3. Aby jeździć na zawody/mityngi trzeba mieć już jakiś poziom czy puszczają większość np. takich co mają 1000m w granicach 3 min
Pozdrawiam
Jak wygląda trenowanie w klubie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:30
- Życiówka w maratonie: brak
1. W klubie robisz treningi w uzgodnieniu z trenerem, nie za bardzo rozumiem tego pytania.
2. Co pół roku albo co rok płacisz składkę, jakieś 50zł+ubezpieczenie, później na mityngach nie płacisz wpisowego.
3. Nie ma jakichś stref(typu od 3:30 jedziesz na zawody), po to są mityngi, żeby się sprawdzać, wpisowe masz opłacone wiec śmiało możesz biec;)
Te wszystkie informacje oczywiście nie muszą się zgadzać, zwłaszcza w kwestii pieniędzy, ale swoją wypowiedź opierałem na klubie do którego należe;)
2. Co pół roku albo co rok płacisz składkę, jakieś 50zł+ubezpieczenie, później na mityngach nie płacisz wpisowego.
3. Nie ma jakichś stref(typu od 3:30 jedziesz na zawody), po to są mityngi, żeby się sprawdzać, wpisowe masz opłacone wiec śmiało możesz biec;)
Te wszystkie informacje oczywiście nie muszą się zgadzać, zwłaszcza w kwestii pieniędzy, ale swoją wypowiedź opierałem na klubie do którego należe;)
ŻYJ ABY BIEGAĆ, BIEGAJ BY ŻYĆ
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Tomaszzz
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Nie lepiej tam się spytać? 

Granicą wytrzymałości fizycznej jest granica twojej wytrzymałości psychicznej.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.
.............Dziennik treningowy autorstwa Konrada Różyckiego, polecam wersję 1.1.
..........................Dokładny pomiar odległości.