tlusty czwartek vs biegacze
No wlasnie - jeden z moich najbardziej ukochanych dni jutro :)
Co lubicie, czyli jak swietujecie tlusty czwartek? :)
Ja chyba jutro porwe sie na smazenie paczkow :)
Co lubicie, czyli jak swietujecie tlusty czwartek? :)
Ja chyba jutro porwe sie na smazenie paczkow :)
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Jeden wystarczy, dla podtrzymania tradycji. Pączki, tak czytałem, są dość niezdrowe. Ponoć zawierają sporo niedobrego cholesterolu LDL?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
jumper,
jakbyś zajadał się codzienie to na pewno miałoby to wpływ na Twoje zdrowie. takie jednodniowe obzarstwo nie szkodzi tak bardzo jak sie wydaje
jakbyś zajadał się codzienie to na pewno miałoby to wpływ na Twoje zdrowie. takie jednodniowe obzarstwo nie szkodzi tak bardzo jak sie wydaje
-
- Zaprawiony W Bojach
Widzę airda, że statnio raczysz mnie samymi "komplementami"airda pisze:Bosh, juz sie balam, ze sami sztywniacy na bieganie.pl

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
Nie wiem jak sobie wykoncypowales, ze moja wypowiedz dotyczyla Ciebie, w zwiazku z tym nie odpowiem na Twoja watpliwosc. Mam jednakowoz jedna refleksje - moze troche wiecej luzu i dystansu, takze do samego siebie?jumper pisze:Widzę airda, że statnio raczysz mnie samymi "komplementami" :ech: Zasłużyłem sobie?
-
- Zaprawiony W Bojach
wiesz..airda pisze:Nie wiem jak sobie wykoncypowales, ze moja wypowiedz dotyczyla Ciebie, w zwiazku z tym nie odpowiem na Twoja watpliwosc. Mam jednakowoz jedna refleksje - moze troche wiecej luzu i dystansu, takze do samego siebie?jumper pisze:Widzę airda, że statnio raczysz mnie samymi "komplementami"Zasłużyłem sobie?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
5 pączków. na razie basta
2100kcal do 9 rano to chyba mi sie nigdy jeszcze nie zdarzyło
edit po chwili namysłu
podczas dzisiejszego treningu spale jakies 1200kcal wiec dorzucając odbiad to mogę smiało zjeść jeszcze 2 pączki i tak będe na minusie, pod warunkiem że nic juz nie zjem innego. dobrze kombinuje??

2100kcal do 9 rano to chyba mi sie nigdy jeszcze nie zdarzyło

edit po chwili namysłu
podczas dzisiejszego treningu spale jakies 1200kcal wiec dorzucając odbiad to mogę smiało zjeść jeszcze 2 pączki i tak będe na minusie, pod warunkiem że nic juz nie zjem innego. dobrze kombinuje??

-
- Zaprawiony W Bojach
ooco, czyżbyś miał wyrzuty?ooco pisze:

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot