Film WALL-E - co będzie z nami gdy się nie będziemy ruszali.

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Polecam wszystkim film WALL-E który pokazał się właśnie na DVD.
Jest tam pokazana wizja autorów jak będzie wyglądała ludzkość za 700 lat przy całkowitym braku aktywności fizycznej.

A przy okazji - chciałem wszystkim bardzo ten film polecić, wg mnie jest absolutnie REWELACYJNY.

To jest tak naprawdę historia małego robota a nawet kilku robotów - film jest poprostu niesamowicie klimatyczny, śmieszny, wzruszjący i bardzo pomysłowy. Teoretycznie chyba dla dzieci ale wprawdzie moje dzieci (oboje poniżej 3 lat) oglądały go nawet z zainteresowaniem to jest tam mnóstwo spraw, niuansów których pewnie nie doceniają.

Historia ludzi jest tam właściwie najmniej interesującym dodatkiem. Najciekawsza jest ta wizja nas, za 700 lat - same grubasy bez umiejętnosci samodzielnego poruszania się, leżące na latających materacach, bez seksu, ich świat jest dla nich taki jaki im pokaże komputer.
PKO
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

Film znakomity ! Kilka razy już go ogladałem z dziećmi !
Obraz przyszłości kanapowców - do przemyślenia !
Życie bez sexu jak zauważył Fredzio - przerażające ale jak wykazują najnowsze badania, cybersex zastępuje sex tradycyjny bo: łatwiejszy, bez zobowiązań, zawsze na wyciągnięcie myszki, ogromna liczba potencjalnych "kochanków" ?!
Najgorsze jest to, że komputer staje się naszym boźkiem :ech:
Awatar użytkownika
Atlantyda
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze: Jest tam pokazana wizja autorów jak będzie wyglądała ludzkość za 700 lat przy całkowitym braku aktywności fizycznej.
Witaj
E tam, za 700 lat. Mój szwagier już tak wygląda :)
A film faktycznie kapitalny.
Pozdrawiam. Atlantyda
A poniżej moja pierwsza miłość :)
http://pl.youtube.com/watch?v=fLHpoDJz05E
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Ale kiedy wy zdążyliście to zobaczyć? Widzieliście to już wcześniej czy dopiero jak teraz weszło na DVD ?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ