Sposób zamocowania numeru startowego
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Macie jakiś patent na zamocowanie numeru startowego na koszulce tak, aby nie przeszkadzł on w biegu? Dostałem nr dość pokaźnych rozmiarów z jakiegoś materiału ceratopodobnego, 2 podrdzewiałe agrfki i nie wiem co z tym zrobć?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki!
Ja zastanawiałem się nad taśmą dwustronną albo nad jakimiś rzepami, ale nie wiem czy w ten sposób nie zapaskudzę koszulki klejem. Jeszcze zapytam - numer mocować z przodu czy z tyłu?
Ja zastanawiałem się nad taśmą dwustronną albo nad jakimiś rzepami, ale nie wiem czy w ten sposób nie zapaskudzę koszulki klejem. Jeszcze zapytam - numer mocować z przodu czy z tyłu?
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
109wysek pisze:Jak masz jeden to z przodu.jumper pisze:Dzięki!

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- torronto
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:21
- Życiówka w maratonie: 2:58:52
- Kontakt:
Agrafki warto mocować w poziomie. Koszulka się tak szybko nie niszczy w miejscach "dziurawienia".
-
- Wyga
jumper pisze:109wysek pisze:Jak masz jeden to z przodu.jumper pisze:Dzięki!
109 tez..

-
- Zaprawiony W Bojach
jeszcze jedna rzecz: agrawek nie umieszczaj na wyskokości sutków , nie powiem co może z tego wyniknąć agrafka + pot + woda +sól
sutki zaklej plastrem najlepiej takim z dziurkami co oddycha i z klejem , który trzyma podczas biegu a potem gładko schodzi bo odklejać potem brrrr
powodzenia
sutki zaklej plastrem najlepiej takim z dziurkami co oddycha i z klejem , który trzyma podczas biegu a potem gładko schodzi bo odklejać potem brrrr
powodzenia
Tomek
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Agrafki są denerwujące, czasami się odpinają i numer dynda, nie raz zdarzało się że na jednej agrafce się trzymał, ale to jest tez zależne od numeru czy jet sztywny czy miękki. Wg mnie powinni każdy numer robić przylepny.
-
- Zaprawiony W Bojach
No to powodzenia!trac3 pisze:jumper pisze:109wysek pisze: Jak masz jeden to z przodu.
109 tez..

Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- neuropathic
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:25
- Życiówka w maratonie: 03:59:14
- Kontakt:
A nie myśleliście o magnesikach neodymowych? np 5x2mm albo paskach na numer startowy jak to się sprawdza?
Tylko kilometry.
-
- Zaprawiony W Bojach
Można też przyszyć delikatnym sciegiem na maszynie do szycia. Robiłem już tak. Potem łatwo odpruć.
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- Bawareczka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 59'47''
ja uzywam agrafek, mam zawsze swoje chociaz najczesciej sa w pakiecie startowym. Przyczepiam Nr na 4 agrafki. Widzialam tez, biegaczy, ktorzy maja taki pasek na ktory przyczepiaja Nr.
No i Emek ostatnio wynalazl w jakiejs gazetce magnesy ale troche za drogie i uznalismy, ze szkoda wyrzucac kase na nie skoro agrafki calkiem dobrze sie u nas sprawdzaja. Jeszcze nigdy mi sie agrafka nie odpiela.
No i Emek ostatnio wynalazl w jakiejs gazetce magnesy ale troche za drogie i uznalismy, ze szkoda wyrzucac kase na nie skoro agrafki calkiem dobrze sie u nas sprawdzaja. Jeszcze nigdy mi sie agrafka nie odpiela.
- neuropathic
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:25
- Życiówka w maratonie: 03:59:14
- Kontakt:
Ale jak numer startowy dostanę 3 godziny przed biegiem to raczej mi się to nie uda. A co do magnesików to jest możliwy jeden minus że gdy chip będzie w numerze startowym to magnesik może zakłócić jego pracę
Bawareczka Ale niszczy ubranie
Bawareczka Ale niszczy ubranie
Tylko kilometry.