Polska Biega
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Przychodzą informacje na temat nowej edycji Polska Biega:
Szanowni Państwo,
Rok 2009 to już piąta odsłona akcji Polska Biega. Przed nami rozbiegany weekend 9-10 maja. ...........
Pomysł akcji zrodził się kilka lat temu w głowach dziennikarzy - Piotra Pacewicza, wicenaczelnego „Gazety Wyborczej", i Roberta Korzeniowskiego, czterokrotnego mistrza olimpijskiego w chodzie i szefa TVP Sport.
Damy o tym jakieś info, żeby przypomnieć Krajowi ideę ale tak sobie pomyślałem, że im dalej od rozpoczęcia akcji, tym więcej okaże się, że było Ojców pomysłu.
Odsyłam do tekstu sprzed roku.
Szanowni Państwo,
Rok 2009 to już piąta odsłona akcji Polska Biega. Przed nami rozbiegany weekend 9-10 maja. ...........
Pomysł akcji zrodził się kilka lat temu w głowach dziennikarzy - Piotra Pacewicza, wicenaczelnego „Gazety Wyborczej", i Roberta Korzeniowskiego, czterokrotnego mistrza olimpijskiego w chodzie i szefa TVP Sport.
Damy o tym jakieś info, żeby przypomnieć Krajowi ideę ale tak sobie pomyślałem, że im dalej od rozpoczęcia akcji, tym więcej okaże się, że było Ojców pomysłu.

Odsyłam do tekstu sprzed roku.
- ooco
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Akcja sama w sobie fajna, ale ten klub PB, karty członkowskie za 100pln to juz pachnie nabijaniem ludzi w butelke i to niekoniecznie izotoniku...
za rok pewnie napiszą, że akcję wymyślił Robert Korzeniowski wespół z presesem TVP Piotrem Farfałem
za rok pewnie napiszą, że akcję wymyślił Robert Korzeniowski wespół z presesem TVP Piotrem Farfałem

- byku
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
...ooco pisze:Akcja sama w sobie fajna, ale ten klub PB, karty członkowskie za 100pln to juz pachnie nabijaniem ludzi w butelke i to niekoniecznie izotoniku...
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]