Mały raport.
Co do strony, praca się posuwa.
Jak wiecie obsuw jest duuuuży.
Do tej pory był główie z przyczyn techniczno-graficznych.
Ale sprawy się poprawiają i te problemy mamy prawie za sobą.
Jednak to opóżnienie spowodowało że inne rzeczy także się opóźniły - to znaczy wrzucanie artykułów na stronę - dopiero od niedawna znana jest szerokość różnych grafik jakie mogą być do artykułów podpięte.
Nie będę już się teraz rozpisywał jakie to rodziło konsekwencje.
Docelowo - jak strona ruszy to zespół redakcyjny na pewno się będzie poszerzał.
Taki redaktor będzie miał za zadanie wrzucić artykuł na serwer, odpowiednio go sformatować w naszym pięknym programie i wybrać zdjęcia, ewentualnie zyskać akceptację, że nie wstawi totalnego badziewia (chcemy jednak aby serwis był stosunkowo ładny) i jeśli potrafi dodać w odpowiedniej wielkości, odpowiednio przycięte. Jeśli nie - zrobić to będzie musiał ktoś kto potrafi.
No i akurat teraz jesteśmy w takiej sytuacji, że aby przygotować stronę do startu, wobec tych wszystkich artykułów będę to robił pewnie tylko ja.
To jest kupa roboty, powinno być zrobione dawno ale z różnych względów nie było (w tym celu nawet brałem w lutym 2 tygodnie urlopu ale w końcu się okazało, że czas był trochę zmarnowany).
Więc jeszcze o cierpliwości trochę proszę, jak strona ruszy to praca będzie grupowa i takich sytuacji nie będzie.
Piszę to po to bo chcę utrzymywać Politykę Otwartości

i gdyby ktoś miał pytania to bardzo proszę.