Komentarz do artykułu Source of champions. Yacool i Ruda w Kenii, wyprawa 2.

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wszyscy mnie pytali, czy jestem menedżerem. Dla mnie to żadne wyzwanie. Raczej upierdliwa robota. Załatwianie biletów, hoteli, biegów itd. Wyzwaniem jest stworzenie grupy na kształt runczech racing team, w której z czasem znaleźliby się młodzi, polscy zawodnicy trenujący z czarnymi w Iten. Potem startujący w DL, prestiżowych biegach ulicznych oraz imprezach mistrzowskich. Nie interesuje mnie podwórkowe rzemiosło. Celem jest wymazanie z tabel Malinowskiego.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Yacool i Agata w WTK: http://bieganie.pl/?show=1&cat=330&id=9160

Jakoś za bardzo Jacek byłeś wycofany, wydaje mi się, że mogłeś bardziej wyjść do przodu, chyba, że chodziło o to, że tej dziennikarce już wszystko opowiedziałeś i nie chciałeś się powtarzać.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Możliwe. Nie chcę jednak wyskakiwać z całym inwentarzem, bo to w końcu telewizja śniadaniowa, a nie fakty o 19. Poza anteną dziewczyna zapaliła się do naszych sugestii, żeby zrobić jakiś cykl programów w terenie. Nawet była mowa o jej wyjeździe do Kenii i kilku relacjach ze śniadania w Iten.
ODPOWIEDZ