Czy amatorów obowiązują przepisy antydopingowe?
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
lepiej niech uwierzy. czytałem ostatnio raport, z którego wynikało, że w losowych kontrolach we Francji złapano osoby przybiegające na pozycjach >1000. i to na środkach, których raczej przypadkowo i nieświadomie nie zażyły. zwyczajnie idioci są wśród nas.
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52 min
- Życiówka w maratonie: 4:15:12
Tak samo jak papierosow, alkoholu i dopalaczy. Zawsze sie znajda tacy, ktorzy cos wezma, zeby urwac te kilka minut. Niestety sprawdzenie wszystkich jest niewykonalne.Domini_ka pisze: Dopingu warto unikać przede wszystkim dla siebie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
+1Sghjwo pisze:Tak samo jak papierosow, alkoholu i dopalaczy. Zawsze sie znajda tacy, ktorzy cos wezma, zeby urwac te kilka minut. Niestety sprawdzenie wszystkich jest niewykonalne.Domini_ka pisze: Dopingu warto unikać przede wszystkim dla siebie.
i warto unikac: cukru, tluszczu, bialka, stresu, braku stresu, za malo spania, za duzo spania, spalin, samego tlenu, za malo sportu, za duzo sportu, za malo seksu...
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja odpowiem tak przepisy antydopiongowe obejmują zawodników licencjonowanych.Jak np. kolarz amator 45 letni na licencje UCI Masters i zostanie złapany na koksie to jego przepisy dotyczą. Bo przepisy antydopingowe dotyczą zawodników zrzeszonych w związkach sportowych czyli zawodników posiadających licencje jakakolwiek.
Tompoz
Tompoz
Tompoz
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
Błądzisz. Przeczytaj uważnie wątek i przywołane przepisy.tompoz pisze:Ja odpowiem tak przepisy antydopiongowe obejmują zawodników licencjonowanych.Jak np. kolarz amator 45 letni na licencje UCI Masters i zostanie złapany na koksie to jego przepisy dotyczą. Bo przepisy antydopingowe dotyczą zawodników zrzeszonych w związkach sportowych czyli zawodników posiadających licencje jakakolwiek.
Tompoz
- marek301
- Zaprawiony W Bojach
Ciekawe jak to wygląda dzisiaj?WojtekM pisze:lepiej niech uwierzy. czytałem ostatnio raport, z którego wynikało, że w losowych kontrolach we Francji złapano osoby przybiegające na pozycjach >1000. i to na środkach, których raczej przypadkowo i nieświadomie nie zażyły. zwyczajnie idioci są wśród nas.
Co jest "najmodniejsze"?
BTW
No bo wiadomo, że mechanizm "na małpę"
robi swoją robotę!