Jeśli ktoś ma ochotę, to zapraszam na mój blog - Kuba pichci

Ugrzęzłam w Twoim blogu na dobrekubako83 pisze:A moim hobby jest gotowanie. Głównie z tego powodu zacząłem biegać
Jeśli ktoś ma ochotę, to zapraszam na mój blog - Kuba pichci
Od jedzenia znacznie bardziej lubie proces tworzenia. Czas spedzony w kuchni, wielokrotne sprawdzanie czy sos uzyskal juz odpowiednia konsystencje, czy ciasto odpowiednio wyroslo. No i zagladanie przez okienko do piekarnika...AgA_G pisze:Ja też uwielbiam jeść
Jedzenie lepsze! moim zdaniem.kubako83 pisze:Od jedzenia znacznie bardziej lubie proces tworzenia. Czas spedzony w kuchni, wielokrotne sprawdzanie czy sos uzyskal juz odpowiednia konsystencje, czy ciasto odpowiednio wyroslo. No i zagladanie przez okienko do piekarnika...AgA_G pisze:Ja też uwielbiam jeść
W idealnym swiecie byloby tak, ze domownicy, zachwyceni uczta jaka im przygotowalem, z wdziecznoscia ochoczo zabieraja sie za sprzatanie. Niestety zycie to nie jest bajka...Edi pisze:Ja tam, też coś lubie ugotować czasem ale myśl o późniejszym zmywaniu tych wszystkich naczyń...
niestety ale chyba przegrała z niejakim Mc Donaldsemkubako83 pisze: Julie Child - kobiete, ktora nauczyla gotowac Amerykanow.
Kod: Zaznacz cały
W idealnym swiecie byloby tak, ze domownicy, zachwyceni uczta jaka im przygotowalem, z wdziecznoscia ochoczo zabieraja sie za sprzatanie. Niestety zycie to nie jest bajka...
Gratuluję, piękne zdjęcia.nifares69 pisze:Ja też lubię gotowac i jeśc,zimą dokładac drzewo do kominka,ale pasją bym tego nie nazwał.Inną zdecydowaną pasją jest tak jak u wielu z Was fotografia.Zima blokuje moją aktywnośc w tej dziedzinie.Moje praca można zobaczyc tutaj http://www.fanfoto.pl/nifares69.html