Powrot cenzora

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Runforfun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Quote: from CENZOR on 7:39 pm on June 14, 1973
rzeczywiście dodałem coś do posta Anezki, jedna nie przypuszczałem, że wywoła to taki efekt... Czy było to złośliwe? Czy, Runforfun, można tu pisać o 'nienawiści do pływania'? Wiem, że to wolny kraj, ale może spróbowałbyś choć raz wyważyć nieco poglądy? Czy mam dokladnie napisać, co zostało dodane, żeby Forumowicze wiedzieli, co się stało, nie tylko z Twoich, nieco tendencyjnych - sam przyznaj - relacji ?
Po prostu, poniosło Cię w bardzo złym kierunku. Na takie komentarze i gify, gdybyś pozwolił sobie w osobnym wątku, nie było by nic złego... Następnym razem dwa razy się zastanów, zanim zachce Ci się pobawić kimś z forum.
Udajesz grzecznego, a pozwalasz sobie na brak kultury i jeszcze próbujesz wmówić, że nic się nie stało.
Twierdzisz że jakoby wyznajesz  zasadę "nic na siłę", a włamujesz się!

Jesteś tak wiarygodny, jak data pod którą umieściłeś swoją dzisiejszą wiadomość (7:39 pm on June 14, 1973).

Zostaw nas w spokoju!
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Eee, CENZOR jest spoko, jest przeciez grzeczny.
Zrobił z końcu to co ja chciałem pokazać - a nawet dużo więcej - on poprostu teraz tutaj rządzi :)

Ale co tam - NASI we Frankfurcie teraz walczą !!!!!!!
I to mnie wogóle skłoniło do wejścia tutaj.
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem CENZOR to....... FREDZIO!! Co wy na to?? Taaaak... po pierwsze już mówił kiedyś, że coś pokaże. Po drugie, chciał coś pomieszać Anezce... osoby którą nie darzy miłością :).... po trzecie .... styl CENZORA jakoś tako pasuje mi do naszego FREDZIA :)
Ibex    
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Cenzor nie było Johnos tylko Johnson i nic nie zmieniałeś ;-) Co to roli cenzora czy korektora myślę ,że to niepotrzebny bzdet ;-)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

I jak napisął Runforfun poszedłeś w złym kierunku...a może teraz zaczną wszyscy specjalnie robić literówki i błędy byś się nie nudził i miał co robić?
Zazwyczaj tak jest ,że z nudów przychodzą głupie myśli ;-) Przykro mi ale swoim zachowaniem zniechęciłeś ludzi ...
Awatar użytkownika
CENZOR
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Arti,

zniechęciłem do czego, do biegania?

Ibex (i inni podejrzliwi) - nie jetem FREDZIEM - jak dużymi literami trzeba to napisać? FREDZIO nie potrzebuje takich zagrywek.

Odnośnie jeszcze wcześniejszej wypowiedzi - nie rządzę tu, tylko Adamm i to on trzyma rękę na wszystkim.

PS. ja też trzymam kciuki za ironów. To są goście!
Ibex
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

CENZOR!! Tym tekstem jeszcze bardziej mnie przekonujesz że to Ty jesteś FREDZIO!!
Ibex    
robaj
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 36:40
Życiówka w maratonie: 3:08:48

Nieprzeczytany post

CENZOR Dałeś niezły popis przed publicznością. Pokazałeś, że forum bez nadzoru admina i może bez pomocy innych zaangażowanych osób jest narażone na atak dowcipnisia czy wręcz złosliwca. Brawo.
Teraz czas na wnioski i koniec tej zabawy.
Nikt chyba nie będzie tolerował kaprysów człowieka znikąd, choćby same intencje były wzniosłe. Czas dogadać się z Adminem i robić to jak trzeba.
Takie moje zdanie.
Pozdrawiam
Bieganie, odtrutka doskonała!
proto
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A nawet jesli tak , to co sie stalo ? hmm .

Przeciez to efekt braku zainteresowania tym forum przez prawowitego wlasciciela bieganie.pl i tyle .

Zawsze uwazam, ze lepszy "zly" admin systemu , niz zupelny brak admina .  Ludzie sie cywilizuja , admini rowniez , osobiscie znam  takich , ktorzy maja  nawet wlasne rodziny , wiec bez przesady , bedzie  dobrze ;)
[i]swim - bike - run [/i]
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Moje krótkie wyjaśnienia.

Pozytywnie odebrałem działania CENZORa, nie tylko, że dał mi moderatora. Ja w wątku z anezką i monką, nie widziałem żadnych śprośnych obrazków, ani zmian w postach (oprócz wykasowania ich). Owszem, niektóre osoby wypowaidały się, że ktoś zmienia ich wypowiedzi, ale ja nic nie zauważyłem. Podejrzewałem też, że monka i anezka nie istnieją. Zbagatelizowałem te sygnały, bo okazuje się, że postępowanie CENZORa można oceniać negatywnie. Gdybym wiedział to, nie pozwoliłbym sobie na wskazywanie, kto nim jest.

Dlatego przepraszam, jeśli kogoś uraziłem.

Co do działań CENZORa, to wszelkie zmiany w postach innych osób, traktuje jako naruszenie prywatności i rzecz niedopuszczalną. Może i nawet dawanie komuś moderatora też, choć przyznam, że myślałem wcześniej, czy mogę pełnić taką rolę i mi wyszło, że mogę, ja myślę, że nadaje się. Może nie jestem najmądrzejszy, ale mógłbym.

Przyznam się, że prostuje to wszystko. Rozmawiałem z FREDZIEM, on nie ma nic wspólnego. Trochę się z nim znam i myślę, że nie pozoliby sobie mnie okłamywać.
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hmmm...
CENZOR dostał bana, a dalej tu pisze? nie ponimaju...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Awatar użytkownika
stonoga
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie jestem grafologiem, ale w tej dyskusji oprócz CENZORA tylko  jedna osoba używa podwójnego znaku "-" do odseparowania wtrąceń.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

CENZOR...zniechęciłeś do siebie a nie do biegania !
HAHAahahaha czy Ty myślisz ,że masz wpływ na to czy ktoś będzie biegał, czy zniechęci się do biegania? HAahhaahahaha dobre...
Zniechęciłeś innych do swojej osoby i tyle a my oczywiście dalej trwamy przy swoim bieganiu ;-)
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kazig a ja tego animowanego gifa widziałem...w sumie to na miejscu dziewczyn też bym się wkurzył ,że ktoś ingeruje w posty.. jak CENZOR będzie dalej się popisywał to zacznę pisać z mega bykami by miał coś do roboty i mógł sobie poprawiać ;-)
Naprzykłat w then sposub ;-)
Awatar użytkownika
Kazig
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

"na ich miejscu wkurzył...." - tak po po prostu nie można.
To nie może być tematem opini, tak jak cudzych listów się nie czyta, tak i nie ingeruje się w to co ktoś napisał. Korekcja ortografii tak, ale delikatna, postami.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ