Nasze pasje

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
msvklr
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wow, ssokolow, nie sądziłem, że spotkam tutaj goistów ;) Gdzie grywasz? Chodzisz do krakowskiego klubu czy tylko net?
PKO
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

net... w "realu" to grałem kilka razy w mandze, ze dwa razy na AGH'u a odkąd przenieśli się do podziemi, to jakoś nie miałem okazji tam dotrzeć.
Szymon
Obrazek
piomis
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kite pozwala równie dobrze się zresetować jak mocny bieg. Do tego wiatr, woda, słońce- tak można przez cały dzień. Czasami wychodziłem z wody odwodniony jak po maratonie. Po pływaniu pozostaje takie błogie zmęczenie, wtedy zazwyczaj rozpoczynają się dyskusje na brzegu komu jaki trik wypadł lepiej, świetna atmosfera. Generalnie lubię przebywać z ludźmi uprawiającymi wszelakie sporty wodne, mają fajny dystans, zazwyczaj.
trudno pogodzić wszystko, ale warto się starać
Awatar użytkownika
Bartess
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 999:99
Życiówka w maratonie: 999:99

Nieprzeczytany post

89Bzdura89 - jeżeli polska to gratuluję cierpliwości. Jak dla mnie „polska piłka albo zdrowie” ;-). Postuluję za zmianą polskiego sportu narodowego ma siatkówkę/piłkę ręczną/żużel. TO są prawdziwe emocje, a nie patrzenie „ile z tego można nazgarniać pod siebie”. Dla mnie hitem była konferencja prasowa pzpnu i niby jacy oni to są oszczędni - w 5-cio gwiazkowym Sheratonie.
Fajne hasło widziałem - lepsza zima w paźdierniku niż lato w pzpnie.
skoczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja jestem wielkim fanem ASG - to jeden z powodów, dla których biegam. W tym sporcie można poczuć taką adrenalinę i kumulację emocji, że wystarcza na kilka następnych dni :oczko: ASG ma trochę wspólnego z bieganiem - np. ważne są dobrej jakości buty. Jeśli spędzamy sporo czasu na mokradłach albo w lesie, czy rowie, to warto mieć nieprzemakalne i wygodne obuwie. Ja mam bardzo wygodne batesy http://www.bates.pl/buty-taktyczne-wojs ... -2268.html - z tej firmy korzysta amerykańska armia :hejhej: Ktoś próbował swoich sił? Widzieliście kiedyś takich wariatów jak ja z paprociami na głowie, którzy chowali się w lesie? :hej:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Strzelacie do siebie kulkami z farbą, tak?
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Strzelacie do siebie kulkami z farbą, tak?
Profan! :hej: :hej: :hej: :hej:
skoczek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

To tak jakbym Cię spytał, czy do pokera potrzebuję wszystkich kart w tym samym kolorze :oczko: Nie strzelamy się kolorowymi kulkami! To paintball. Powiem Ci szczerze, że są ludzie, dla których takie słowa to potwarz :ble: A mówiąc serio poszukaj w sieci info o Air Soft Gun i wszystkiego się dowiesz - o ile oczywiście masz czas i chęci :hej:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Po to jest ten wątek żeby w skrócie napisać o co chodzi a nie kazać szukać pod jakimiś skrótami.
I tak już zrobiłem wysiłek że zobaczyłem jakichś gości z karabinami.
qdrake
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

1. czytanie (ksiazki w jezykach pl, eng, de) - glownie przygodowki i nowosci wydawnicze z dobrymi recenzjami
2. krav-maga - dodatek jako trening silowy do biegania, przy okazji swietny fitness i nauka skutecznej samoobrony
3. podroze - to tu, to tam, cel do 50-ki: odwiedzic i zwiedzic wszystkie stolice europejskie (przy czym lubie zwiedzanie niekonwencjonalne, czyt. ogladaj to czego nie widza/nie odwiedzaja turysci/masy turystow)

:)
Never stop exploring!
varso
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja lubię książki historyczne, zwłaszcza dyktatorzy i 2 wojna światowa
Sport jak rzodkiewki, każdy lubi, mało kto uprawia :)
Jacahehe
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja tak jak Skoczek lubie ASG.
Strzelacie do siebie kulkami z farbą, tak?
Nie, są to male (6mm srednicy) plastikowe kuleczki. :)

Ponadto bawie się w parkour czyli biegam tu i tam skacząc po murkach i dachach, oraz w filmowaine. ;)
Najbardziej lubie łączyć wszystko razem :D Raz zamontowałem sobie aparat na czole, wziąłem replike pistoletu, i z kolegami zrobiliśmy filmik o policji i bandytach z widokiem pierwszoosobowym :) Film zaginął w boju (formacik) ale niedługo zrobimy następny.
Awatar użytkownika
td0
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ssokolow pisze:o to już nas jest co najmniej dwóch biegających goistów ;-)
Goistą to bym się nie nazwał, ale też swego czasu bardzo mnie zainteresowała ta gra. Poznałem zasady, podstawowe otwarcia, ... Doszedłem do 6 kyu grając z programem igowin. I na tym koniec.

Brydż - tak. Nadal grywam ze znajomymi ze studiów. Umawiamy się co piątek na kurniku. Włączamy rozmowę konferencyjną na skypie i gramy.

Produkcja wina to nie, ale udało mi się wiśniówkę zrobić tego lata. Akurat pasuje do mojej największej pasji, którą jest:

NARCIARSTWO. Uściślając bardziej to narciarstwo alpejskie. Uwielbiam szybką jazdę na nartach. Staram się co roku być kilka razy w Alpach i za każdym razem jedziemy z ekipą do innego ośrodka narciarskiego. A wiśniówka w piersiówce jest bradzo sympatycznym dodatkiem do tego hobby.
:) Tomek
Awatar użytkownika
huberts
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Obok biegania, moją pasją jest stara motoryzajca, w szczególności ciągniki, motocykle i samochody z okresu PRLu. Posiadam nawet takiego składaka po dziadku, w którym grzebie w wolnych chwilach.
Bieganie to coś więcej niż pasja, to styl życia, miłość oddanie.

KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:

GG: 4373383
TEL: 697110266
Awatar użytkownika
Eddie
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja tam prócz biegania, pływania, rowerowania, pasjonuję się odchudzaniem (głównie mojej osoby :hahaha: ). Do tego pasjonuję się Anime (ostatnio niestety z braku czasu słabo umnie z tym), Kinem (jw.)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ