Nasze pasje
- ssokolow
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:35
- Życiówka w maratonie: 4:04:02
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kite pozwala równie dobrze się zresetować jak mocny bieg. Do tego wiatr, woda, słońce- tak można przez cały dzień. Czasami wychodziłem z wody odwodniony jak po maratonie. Po pływaniu pozostaje takie błogie zmęczenie, wtedy zazwyczaj rozpoczynają się dyskusje na brzegu komu jaki trik wypadł lepiej, świetna atmosfera. Generalnie lubię przebywać z ludźmi uprawiającymi wszelakie sporty wodne, mają fajny dystans, zazwyczaj.
trudno pogodzić wszystko, ale warto się starać
- Bartess
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 999:99
- Życiówka w maratonie: 999:99
89Bzdura89 - jeżeli polska to gratuluję cierpliwości. Jak dla mnie „polska piłka albo zdrowie”
. Postuluję za zmianą polskiego sportu narodowego ma siatkówkę/piłkę ręczną/żużel. TO są prawdziwe emocje, a nie patrzenie „ile z tego można nazgarniać pod siebie”. Dla mnie hitem była konferencja prasowa pzpnu i niby jacy oni to są oszczędni - w 5-cio gwiazkowym Sheratonie.
Fajne hasło widziałem - lepsza zima w paźdierniku niż lato w pzpnie.

Fajne hasło widziałem - lepsza zima w paźdierniku niż lato w pzpnie.
-
- Rozgrzewający Się
Ja jestem wielkim fanem ASG - to jeden z powodów, dla których biegam. W tym sporcie można poczuć taką adrenalinę i kumulację emocji, że wystarcza na kilka następnych dni
ASG ma trochę wspólnego z bieganiem - np. ważne są dobrej jakości buty. Jeśli spędzamy sporo czasu na mokradłach albo w lesie, czy rowie, to warto mieć nieprzemakalne i wygodne obuwie. Ja mam bardzo wygodne batesy http://www.bates.pl/buty-taktyczne-wojs ... -2268.html - z tej firmy korzysta amerykańska armia
Ktoś próbował swoich sił? Widzieliście kiedyś takich wariatów jak ja z paprociami na głowie, którzy chowali się w lesie? 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Strzelacie do siebie kulkami z farbą, tak?
-
- Rozgrzewający Się
To tak jakbym Cię spytał, czy do pokera potrzebuję wszystkich kart w tym samym kolorze
Nie strzelamy się kolorowymi kulkami! To paintball. Powiem Ci szczerze, że są ludzie, dla których takie słowa to potwarz
A mówiąc serio poszukaj w sieci info o Air Soft Gun i wszystkiego się dowiesz - o ile oczywiście masz czas i chęci 

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Po to jest ten wątek żeby w skrócie napisać o co chodzi a nie kazać szukać pod jakimiś skrótami.
I tak już zrobiłem wysiłek że zobaczyłem jakichś gości z karabinami.
I tak już zrobiłem wysiłek że zobaczyłem jakichś gości z karabinami.
-
- Wyga
1. czytanie (ksiazki w jezykach pl, eng, de) - glownie przygodowki i nowosci wydawnicze z dobrymi recenzjami
2. krav-maga - dodatek jako trening silowy do biegania, przy okazji swietny fitness i nauka skutecznej samoobrony
3. podroze - to tu, to tam, cel do 50-ki: odwiedzic i zwiedzic wszystkie stolice europejskie (przy czym lubie zwiedzanie niekonwencjonalne, czyt. ogladaj to czego nie widza/nie odwiedzaja turysci/masy turystow)

2. krav-maga - dodatek jako trening silowy do biegania, przy okazji swietny fitness i nauka skutecznej samoobrony
3. podroze - to tu, to tam, cel do 50-ki: odwiedzic i zwiedzic wszystkie stolice europejskie (przy czym lubie zwiedzanie niekonwencjonalne, czyt. ogladaj to czego nie widza/nie odwiedzaja turysci/masy turystow)

Never stop exploring!
-
- Rozgrzewający Się
Ja tak jak Skoczek lubie ASG.

Ponadto bawie się w parkour czyli biegam tu i tam skacząc po murkach i dachach, oraz w filmowaine.
Najbardziej lubie łączyć wszystko razem :D Raz zamontowałem sobie aparat na czole, wziąłem replike pistoletu, i z kolegami zrobiliśmy filmik o policji i bandytach z widokiem pierwszoosobowym
Film zaginął w boju (formacik) ale niedługo zrobimy następny.
Nie, są to male (6mm srednicy) plastikowe kuleczki.Strzelacie do siebie kulkami z farbą, tak?

Ponadto bawie się w parkour czyli biegam tu i tam skacząc po murkach i dachach, oraz w filmowaine.

Najbardziej lubie łączyć wszystko razem :D Raz zamontowałem sobie aparat na czole, wziąłem replike pistoletu, i z kolegami zrobiliśmy filmik o policji i bandytach z widokiem pierwszoosobowym

- td0
- Zaprawiony W Bojach
Goistą to bym się nie nazwał, ale też swego czasu bardzo mnie zainteresowała ta gra. Poznałem zasady, podstawowe otwarcia, ... Doszedłem do 6 kyu grając z programem igowin. I na tym koniec.ssokolow pisze:o to już nas jest co najmniej dwóch biegających goistów
Brydż - tak. Nadal grywam ze znajomymi ze studiów. Umawiamy się co piątek na kurniku. Włączamy rozmowę konferencyjną na skypie i gramy.
Produkcja wina to nie, ale udało mi się wiśniówkę zrobić tego lata. Akurat pasuje do mojej największej pasji, którą jest:
NARCIARSTWO. Uściślając bardziej to narciarstwo alpejskie. Uwielbiam szybką jazdę na nartach. Staram się co roku być kilka razy w Alpach i za każdym razem jedziemy z ekipą do innego ośrodka narciarskiego. A wiśniówka w piersiówce jest bradzo sympatycznym dodatkiem do tego hobby.
:) Tomek
- huberts
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Obok biegania, moją pasją jest stara motoryzajca, w szczególności ciągniki, motocykle i samochody z okresu PRLu. Posiadam nawet takiego składaka po dziadku, w którym grzebie w wolnych chwilach.
Bieganie to coś więcej niż pasja, to styl życia, miłość oddanie.
KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:
GG: 4373383
TEL: 697110266
KUPIĘ MOTOCYKL WSK, WFM, JUNAK, Z DOKUMENTAMI, NAJDALEJ 150 KM OD POLKOWIC, KONTAKT:
GG: 4373383
TEL: 697110266
- Eddie
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja tam prócz biegania, pływania, rowerowania, pasjonuję się odchudzaniem (głównie mojej osoby
). Do tego pasjonuję się Anime (ostatnio niestety z braku czasu słabo umnie z tym), Kinem (jw.)