Schowane/zaginione wątki
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
A co do kolorystyki, to zgadzam się z FREDZIEM. Czarne na białym zdecydowanie najlepiej się czyta.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Zaprawiony W Bojach
Wysłać sms można za friko z tej bramki
http://www.text.plusgsm.pl/sms/
tylko te trzy cyfry ostatnie jeszcze brakują.
http://www.text.plusgsm.pl/sms/
tylko te trzy cyfry ostatnie jeszcze brakują.
[i]być kiedyś takim "biegaczem", za jakiego ma mnie mój kot.[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
I możnaby dać prawdziwy czarny a nie taki blady odcień jak jest tutaj.Quote: from Ojla 1 on 2:03 pm on June 16, 2004
Czarne na białym zdecydowanie najlepiej się czyta.
Jola
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
Bardzo mi się to forum podoba i będzie mi żal jak zniknie.
Chyba nic nie wskóramy i trzeba będzie się niestety przenieść, bo te apele do Adama zaczęły się już bardzo dawno i nic się nie zmieniło. :(
Chyba nic nie wskóramy i trzeba będzie się niestety przenieść, bo te apele do Adama zaczęły się już bardzo dawno i nic się nie zmieniło. :(
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Czy możecie mnie oświecić, jako forumowicza z ledwie rocznym stażem, na czym polega problem adamma? Dlaczego nie zajmuje się tak dobrym i popularnym forum?
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- romek
- Zaprawiony W Bojach
A któż to może wiedzieć. Oficjalnie pewnie nie ma czasu i ważniejsze rzeczy na głowie. Moja teoria jest taka, że nia ma koncepcji i mu się znudziło/stracił zapał, a jednocześnie nie chce się dzielić/rozstawać ze swoim stanem posiadania.
(Edited by romek at 4:15 pm on June 16, 2004)
(Edited by romek at 4:15 pm on June 16, 2004)
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Może zatem byłby skłonny sprzedać forum? Skoro je i tak olewa... Forum mimo anarchii działa w miarę sprawnie i efektywnie, poziom i kultura dyskusji są wysokie, dopływ nowych ludzi jest znaczny - trudno będzie to zreplikować. Siła przyzwyczajenia i bezwładność informacyjna robią swoje. Gdyby zająć się forum w należyty sposób, po gospodarsku, zaktywować stronę www, może być z tego przyzwoity portal biegowy. Tylko trzeba chcieć.
Może ci z Was, którzy znają adamma, złożą mu taką propozycję. Nie sądzę, aby było problemem zebranie grupy, która sfinansuje taką transakcję i dalszy rozwój przedsięwzięcia. Ja sam byłbym zainteresowany wejściem do takiej spółki.
Może ci z Was, którzy znają adamma, złożą mu taką propozycję. Nie sądzę, aby było problemem zebranie grupy, która sfinansuje taką transakcję i dalszy rozwój przedsięwzięcia. Ja sam byłbym zainteresowany wejściem do takiej spółki.
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
-
- Zaprawiony W Bojach
Prawie wszystkie wyszukiwarki jako pierwsze wskazują link na Bieganie.pl szkoda by było jak by odeszli z tego forum doświadczeni biegacze, początkujący nie mieli by gdzie zasiągnąć porad, choć dla chcacego nic trudnego. Jedyna przewaga jaką załważyłem pomiędzy bieganie.pl a biegajznami.pl to taka ze na biegajznami.pl cały czas są jakieś nowe artykuły, ale forum jak dlamnie jest mało przejżyste
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Moim zdaniem adamm się zawiódł. Miał duże oczekiwania co do Maratonu Warszawskiego i innych cudzych przedsięwzięć, liczył na "należne mu" udziały, a tymczasem nic nie wyszło. Jedyne co mu zostało to pokazać wszystkim "gest Kozakiewicza" i trzeba przyznać, że akurat to potrafi, a nie każdy by potrafił.
No i jak tam z telefonem? Może inni też chcieliby porozmawiać z kuzynem?
No i jak tam z telefonem? Może inni też chcieliby porozmawiać z kuzynem?
- Karol Yfer
- Zaprawiony W Bojach
Nadal nie rozumiem. Gestem Kozakiewicza byłoby zamknięcie forum. Nie umiem znaleźć uzasadnienia dla takiego trwania w bezwładzie. Przecież każda forma istnienia rodzi jakieś koszty - trzeba opłacać domenę, hosting i pewnie coś tam jeszcze. A po co płacić, skoro się nie czerpie korzyści, ba - nawet się nie korzysta?
Karol Yfer
p.o. dr zero
p.o. dr zero
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ale to opłacanie to nie są jakies duze koszty.
I dzięki temu adamm ma komfort psychiczny że kiedyś jak zechce się za to znowu zabrać to będzie mógł bo to jest jego.
A tymczasem - niech się forum samo kręci, bo.....bo sie przecież kręci. Czasem ponarzekamy - ale w końcu nie ma jakiejś innej alternatywy która by nas wszystkich skupiała.
U Benneta mi się na razie wizualnie nie podoba.
Tu - przychodzą nowi ludzie - bo wprawdzie romek mówi żeby nie demonizowac adresu - ale jednak bieganie.pl w wyszukiwarkach wychodzi pierwsze.
I dzięki temu adamm ma komfort psychiczny że kiedyś jak zechce się za to znowu zabrać to będzie mógł bo to jest jego.
A tymczasem - niech się forum samo kręci, bo.....bo sie przecież kręci. Czasem ponarzekamy - ale w końcu nie ma jakiejś innej alternatywy która by nas wszystkich skupiała.
U Benneta mi się na razie wizualnie nie podoba.
Tu - przychodzą nowi ludzie - bo wprawdzie romek mówi żeby nie demonizowac adresu - ale jednak bieganie.pl w wyszukiwarkach wychodzi pierwsze.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
ale po pierwsze tak nie musi być zawsze (swoją drogą przed chwilą sprawdziłem i pierwsze jest cocoon.acn.waw.pl/~chudy/ - adres, który nawet nie działa) - myślę, że można spokojnie doprowadzić do tego, że nowa witryna będzie pierwsza, poza tym uważam, że jak jest się w pierwszej 3, 5 wyników, to w zupełności to wystarcza
-
- Zaprawiony W Bojach
i jeszcze jedna rzecz na marginesie - do FREDZIA głównie ale nie tylko. Bo mi się wydaje FREDZIO że sugerujesz jakoby adamm tutaj na forum w ogóle nie zaglądał - a gwarantuję Ci, że zagląda tutaj i mógłbym to udowodnić (nie tylko romek potrafi sztuczki
Zagląda, czyta, czyta i może pisze pod jakim klonem (?).
W kazdym razie zagląda i wie co się dzieje, jest nawet dobrze zorientowany i dlatego postanowiłem nie podawać Jego nr telefonu, bo człowiek jest zapracowany. Nie każdy w godzinach służbowych może sobie pykać na forum! A w domu, jeśli sie nie mylę, nie ma jeszcze dostępu do internetu.

Zagląda, czyta, czyta i może pisze pod jakim klonem (?).
W kazdym razie zagląda i wie co się dzieje, jest nawet dobrze zorientowany i dlatego postanowiłem nie podawać Jego nr telefonu, bo człowiek jest zapracowany. Nie każdy w godzinach służbowych może sobie pykać na forum! A w domu, jeśli sie nie mylę, nie ma jeszcze dostępu do internetu.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
No cóż, jeśli jest tak na bieżąco i wie, że nam się coraz mniej podoba takie byle jakie funkcjonowanie forum, nie chce skorzystać z oferowanej mu pomocy to znaczy, że liczy się z tym, że się stąd wyniesiemy i damy mu spokój.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola