Jak wszyscy to wszyscy ! Mam 3 chlopakow :
Szymka ( 8 lat ) , Dominika ( 6.5 roku ) i Mikołaja 4 latka
Szymek ( niestety ) woli rower od biegania a pozostali zobaczymy !
Biegajacy tatusiowie.
- Slavko
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam synka i córeczkę. Sebastianek ma 5 lat, a Ola 2,5 roku. Gonitwy dookoła stołu są stałym punktem naszych wspólnych zabaw.
Staram się aby moje bieganie nie wpływało negatywnie na jakość mojego "tatusiowania". Mam nadzieję, że mi się to udaje. A za pomoc w godzeniu biegania z byciem ojcem chciałem z tego miejsca podziękować mojej żonie
.
Staram się aby moje bieganie nie wpływało negatywnie na jakość mojego "tatusiowania". Mam nadzieję, że mi się to udaje. A za pomoc w godzeniu biegania z byciem ojcem chciałem z tego miejsca podziękować mojej żonie

-
- Zaprawiony W Bojach
Mój starszy syn Mateusz skończył niedawno 12 lat i jutro zadebiutuje publicznie w Minimaratonie Wrocławskim i biegu klas piątych na 1 km. Młodszy, Łukasz, jako 10-latek pobiegnie tylko na 1 km dla czwartoklasistów. Tato będzie towarzyszył starszemu w minimaratonie. Ciąg dalszy relacji w poniedziałek.
wirek
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:40
- Życiówka w maratonie: 3:08:48
Witaj w klubie jaq. Mam też trzech chłopaków. Adam 13, Olek 11 i Wojtuś 5
Do biegania najbardziej rwie się Wojtuś, który bieganie nazywa "maratonem". Dwaj starsi pływają w klasach sportowych. Choć nie nalegam, czasem dają się wyciągnąć na jakieś zawody towarzyszące biegom. Pozdrawiam tatusiów.
Do biegania najbardziej rwie się Wojtuś, który bieganie nazywa "maratonem". Dwaj starsi pływają w klasach sportowych. Choć nie nalegam, czasem dają się wyciągnąć na jakieś zawody towarzyszące biegom. Pozdrawiam tatusiów.
Bieganie, odtrutka doskonała!
- darek284
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Mój syn ma 17 lat. Młodszego ratownika na basenie, pomarańczowy pas w karate, ale biegać mu się nie chce. Taki wiek, przejdzie mu
Pozdrawiam,
Darek
Darek
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Moja córeczka- Aniusia ma 5 lat, często robi zawody " nagle ogłasza - kto pierwszy do kiosku" i szybko biegnie. Kilka razy podczas spaceru. Widzi że tatuś biega i często się pyta kiedy będziemy razem biegać oraz kiedy dostanie taki dres i buty jakie posiadam.
Z optymizmem patrzę w przyszłość.
Z optymizmem patrzę w przyszłość.
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Wyga
Mam dwie córy 13 i 9 lat.
Nie biegają, ale starsza ostatnio się zapytała czy mogłaby ze mną pobiegać. Na tym się na razie skończyło. Zobaczymy co będzie dalej.
Młodsza nie biega ale za to startowała w Biegu Szpęgawskim (w biegu dla uczniów).
pzdr.
Nie biegają, ale starsza ostatnio się zapytała czy mogłaby ze mną pobiegać. Na tym się na razie skończyło. Zobaczymy co będzie dalej.
Młodsza nie biega ale za to startowała w Biegu Szpęgawskim (w biegu dla uczniów).
pzdr.