MARATON WARSZAWSKI

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

I pewnie nie dostaniemy :grr: wysłałem donich chyba z dziesięć e-mali i tylko jedna odpowiedzi :wrr:  już nigdy nie pojawie się w Warszawie na maratonie nawet jak będew miał rekord świata ;) i nawet jakby mi zapłacili :ble:
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
PKO
silos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dyplom to już chyba przeszłość, powinienem pogodzić sie z faktem że nigdy go nie otrzymam. Skrzynka na cały czas odrzuca e-maile, pan Marek Tronin też nie odpowiada po prostu brak szacunku dla uczestników.
[b]"Kto się ośmieli, wygrywa"[/b]
Yuras
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dyplom to ja dostałem w miarę szybko. Tylko, że zająłem 369 miejsce, a na dyplomie wpisali mi 360. To się nazywa porządek organizacyjny!

W tym roku na Maraton Warszawski się nie wybieram - w tym samym dniu jest w Sochaczewie półmaraton. W Warszawie biegałem maraton już 3 razy, w Sochaczewie jeszcze nie startowałem. Nie samą Warszawą człowiek żyje!!!
Awatar użytkownika
Mirkas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z tymi miejscami na dyplomie to jest podobno tak ze to co jest wpisane na dyplomie to jest miejsce w kategorii męskiej.
A co Sochaczewa  w tym samym czasie to też mi zal że te biegi się pokrywają. Raz startowałem w Sochaczewie i bardzo polecam.Ja jade do Warszawy na Maraton bo mam blisko.
Mirek K
Yuras
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pewnie masz rację z tym miejscem na dyplomie.

Chcę jechać do Sochaczewa, również dlatego, gdyż 2 tyg. później planuję start w pólmaratonie w Łowiczu, a po 2 kolejnych tyg. zamierzam pobiec maraton w Poznaniu. Myślę, że w tej sytuacji start w maratonie w Warszawie byłby trochę za dużym obciążeniem.

Pozdrawiam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ