Samochwała
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dobra dobra - przestańcie mu tak kadzić. Kledzik !!! Wyglądasz na makabrycznego grubasa - jak dla mnie 120 kg 
Dojdź do 75 to zobaczysz jak ci wszystko lekkie będzie i moze problemy ze stopami się skończa.

Dojdź do 75 to zobaczysz jak ci wszystko lekkie będzie i moze problemy ze stopami się skończa.
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Ja tez musze z tymi fajkami skonczyc, jeszcze dwa i pol roku temu smigalem polmaratom w 1:17 a teraz fajeczki i piwko. Kilometr ledwo biegam w 3.15 i nie moge zaliczyc pompek na w-fie. Zabieram sie teraz do roboty bo boje sie myslec co bedzie ze mna za pare lat...
TT Szczecin
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moze zaczne palic? Dla mnie 3:15 na km jest poza zakresem najskrytszych marzen...Quote: from Tomek W on 12:24 am on Feb. 24, 2003
Ja tez musze z tymi fajkami skonczyc, jeszcze dwa i pol roku temu smigalem polmaratom w 1:17 a teraz fajeczki i piwko. Kilometr ledwo biegam w 3.15 i nie moge zaliczyc pompek na w-fie. Zabieram sie teraz do roboty bo boje sie myslec co bedzie ze mna za pare lat...
A tak powaznie. Jezeli Tomku na czas z tym nie skonczysz, bedziesz musial potem pisac takie same zenujace posty jak Twoj staraszy kolega kledzik.
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja juz tak rzucam od momentu kiedy zaczalem palic to swinstwo. Ale ciezko rzucic gdy wszyscy wokol pala... Mam nadzieje wzmozony wysilek pomoze mi to rzucic raz na zawsze. Za 45 minut ide biegac, zobaczymi jak sobie dam rade... Pozdrawiam wszystkich
TT Szczecin
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Tomek W widzę, że na imprezki się chodzi. Tam wiadomo większość pali. Na Twoim miejscu bym podzielił ich liczbę przez dwa. Skoro jednak śmigałeś półmaraton w 1:17 to pewnie wiesz, że dla zdrowia i formy trzeba wyrzeczeń. Kiedyś przez to przechodziłem i wiem, że wcale nie jest tak trudno zmienić nieco tryb życia.
Powodzenia i chęci do poprawy nieźle wyśróbowanej życiówki.
Powodzenia i chęci do poprawy nieźle wyśróbowanej życiówki.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja prawie wogole nie chodze na imprezki bo brak na to czasu. Mysle ze najgorsze jest to ze nie ma z kim biegac. Pozatym teraz, na studiach, strasznie sie rozleniwilem i jak mi ktos nie powie: "dawaj, idziemy sie poruszac" to nie ma szans zebym wyszedl na trening. A z ta "wysrubowana" zyciowka to bez przesady, widze ze wielu z Was to ma dopiero wysrubowane. Dzisiaj juz nie pojde biegac ale obiecuje Wam wszystkim ze porobie jakas silke
A moze ktos na tym forum jest z okolic Bemowa i ma ochote sie przebiec z palaczem po okolicznych sciezkach? Wtedy na pewno wyjde. Pozdrawiam i zycze milego biegania (a czy ono moze byc niemile?...)
ZEBY MI SIE TAK CHCIALO JAK MI SIE NIE CHCE...
podaje jeszcze moj nr GG jakby ktos chcial pogadac... 1529135

TT Szczecin
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja prawie wogole nie chodze na imprezki bo brak na to czasu. Mysle ze najgorsze jest to ze nie ma z kim biegac. Pozatym teraz, na studiach, strasznie sie rozleniwilem i jak mi ktos nie powie: "dawaj, idziemy sie poruszac" to nie ma szans zebym wyszedl na trening. A z ta "wysrubowana" zyciowka to bez przesady, widze ze wielu z Was to ma dopiero wysrubowane. Dzisiaj juz nie pojde biegac ale obiecuje Wam wszystkim ze porobie jakas silke
A moze ktos na tym forum jest z okolic Bemowa i ma ochote sie przebiec z palaczem po okolicznych sciezkach? Wtedy na pewno wyjde. Pozdrawiam i zycze milego biegania (a czy ono moze byc niemile?...)

TT Szczecin
-
- Zaprawiony W Bojach
Bemowo?
A w profilu masz napisane Szczecin. To sk±d Ty jeste¶, a raczej - gdzie mieszkasz?
Bo je¿eli na Bemowie w Warszawie, to Sobotni Bielañski Bieg Poranny jest dla Ciebie obowi±zkowy. Zajrzyj na forum "Zacznij biegaæ".
A w profilu masz napisane Szczecin. To sk±d Ty jeste¶, a raczej - gdzie mieszkasz?
Bo je¿eli na Bemowie w Warszawie, to Sobotni Bielañski Bieg Poranny jest dla Ciebie obowi±zkowy. Zajrzyj na forum "Zacznij biegaæ".
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No tak... Jestem ze Szczecina, tam sie urodzilem i wychowalem ale studiuje tutaj, w Warszawie i tu spedzam zdecydowana wiekszosc czasu. Zajrze tam (juz zagladam), pozdrawiam. I jutro ide biegac!!
TT Szczecin
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Jak doniesli koledzy z UOP , Tomek jest zwiazany z WAT-em 

Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
Wojtek, bez przerwy mnie zaskakujesz. Twe wejscia w UOP musze byc naprawde niezle, najpierw wyciagneles na swiatlo dzienne tajne akta MacKillera, teraz Tomka W. Zaczynam bac sie o niektore male tajemnice, o ktorych (dotychczas!) bylem pewny, ze znane sa tylko mnie...
kledzik
kledzik
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wlasnie, trzeba uwazac! Chyba przed Wojtkiem nie da sie nic ukryc, wszystko wie, nic nie zapomina... Tez bylem bardzo zaskoczony tym, ze Wojtek pamietal ze biegalem kiedys (2 lata temu!!!) z niejakim Dabkiem!
A nawiazujac do tytulu tego tematu to musze sie pochwalic ze bylem w tym tygodniu juz na trzech solidnych treningach a jutro ide jeszcze na SBBP. Mam nadzieje ze wytrzymam...
A nawiazujac do tytulu tego tematu to musze sie pochwalic ze bylem w tym tygodniu juz na trzech solidnych treningach a jutro ide jeszcze na SBBP. Mam nadzieje ze wytrzymam...
TT Szczecin