Wędkowanie
-
- Zaprawiony W Bojach
priv - wiadomość prywatna, jest taka ikonka przy każdym poście... a dzisiaj zaczęły przychodzić pierwsze listy pocztą tradycyjną
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Napisałem, że nie jestem biegły w multimediach, a nie że w wysyłaniu informacji na priv. Następnym razem postaram się konstruować zdania mniej złożone.
Ty to jednak jesteś wielki.
Ty to jednak jesteś wielki.
-
- Zaprawiony W Bojach
powodzenia w rekonstrukcji tego zdania!na jaki priv ?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Pierwszy sezon był spoko, drugi świetnie kontynuował wątki pierwszego, ale w trzecim twórcy popłynęli już po całości...
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Zaprawiony W Bojach
na jaki priv ?
[odgłos drapania w głowę]
[/quote]Nienawiść to nienawiść a fakty to fakty
mocne.
podoba mi się za to kierunek obrazkowy, jaki obrali koledzy. szkoda, ze kolega roket już tego nie zobaczy, chociaż pewnie przygląda się z innych fejkowych kont i obmyśla strategię edycji wcześniejszych postów, żeby wcisnąć jak najwięcej linków reklamowych.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Mam nadzieję, że 4 sezon będzie zakończony mocnym i ostatecznym finałem
-
- Zaprawiony W Bojach
to jest nawoływanie do przemocy, złamanie regulaminu i konwencji genewskiej. apeluję o opamiętanie!!!
śledź. flądra. sum.
śledź. flądra. sum.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Make LOVE not WAR
-
- Zaprawiony W Bojach
UWAGA: WYPOWIEDŹ ZAWIERA LOKOWANIE PRODUKTU
Po tym przydługim, jednak koniecznym zastrzeżeniu odpowiadam:
Powyższe pytanie należało przeczytać łącznie z całością mojej wypowiedzi, której dalsza część wygląda jak w ramce poniżej. Gdyby dalej coś ci się nie zgadzało, zdobądź jakiś elementarz i sprawdź w nim, co to jest pytanie retoryczne. Jeśli wciąż nie będziesz rozumiał, to będziesz już musiał zapoznać się ze środkiem stylistycznym o nazwie "ironia", ale nie wiem, czy nie wymagam zbyt wiele.
Może trochę pomóc, jeśli wcześniej weźmiesz Fisherman's Frienda
Znowu: nie wiem, jakie jest twoje wyobrażenie słowa "rekonstrukcja" ale domyślam się, że masz na myśli wyjaśnienie niespójności wyżej cytowanego zdania z moim następnym postem. Jeśli chodzi o coś innego, to proszę nie łapać mnie dalej za słowa bo uważam, że wykazuję wystarczająco dużo dobrej woli próbując się domyślać, co masz na myśli używając losowo wybranych wyrazów.Qba Krause pisze:powodzenia w rekonstrukcji tego zdania!na jaki priv ?
Po tym przydługim, jednak koniecznym zastrzeżeniu odpowiadam:
Powyższe pytanie należało przeczytać łącznie z całością mojej wypowiedzi, której dalsza część wygląda jak w ramce poniżej. Gdyby dalej coś ci się nie zgadzało, zdobądź jakiś elementarz i sprawdź w nim, co to jest pytanie retoryczne. Jeśli wciąż nie będziesz rozumiał, to będziesz już musiał zapoznać się ze środkiem stylistycznym o nazwie "ironia", ale nie wiem, czy nie wymagam zbyt wiele.
Może trochę pomóc, jeśli wcześniej weźmiesz Fisherman's Frienda
Kangoor5 pisze:Jakiej mowy nienawiści i na jaki priv ?Qba Krause pisze:na szczęście te pojedyncze przypadki mowy nienawiści giną w zalewie głosów poparcia i miłych słów, jakie płyną na priv
Przecież od wczoraj kończę swoje wypowiedzi wyrazami poparcia i zachwytu twoją wielką osobowością. ...
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Kangur, miałeś się postarać konstruować zdanie mniej złożone. Moje wyobrażenie zdania mniej złożonego wygląda mniej więcej tak: "Jestem Pan Poważny i zamierzam was zanudzić na śmierć".
oh, wait. Skoor był pierwszy.
oh, wait. Skoor był pierwszy.
-
- Zaprawiony W Bojach
Niestety Qba Krause, możemy się tu porozumiewać tylko w języku polskim, więc jeśli nie opanujesz go na poziomie szkolnym, to nic z tego nie będzie.
Niestety, ale rozmawiając z osobami nie ogarniającymi słownika trzeba wszystko kilka razy tłumaczyć, co dla inteligentnego czytającego jest śmiertelnie nudne. Na koniec, jak już wszystko jest wyjaśnione to druga strona, nie mogąc dłużej zasłaniać się brakami językowymi, zmienia temat i pisze, że jesteś nudny. Przerobiłem to już nie raz i mogę tylko stwierdzić: to już było, nuda panie. Wolałbym w tym czasie porozmawiać z kimś inteligentnym na jakiś ciekawy temat.
Co do poczucia humoru: od dawna widać i nie tylko w tym wątku, że nie łapiesz ironii a twój dystans do własnej osoby można było by zmierzyć chyba tylko dzięki osiągnięciom nanotechnologii.
Przy okazji: czy piałem już kiedyś, że jesteś najwybitniejszym umysłem na tym forum?
Niestety, ale rozmawiając z osobami nie ogarniającymi słownika trzeba wszystko kilka razy tłumaczyć, co dla inteligentnego czytającego jest śmiertelnie nudne. Na koniec, jak już wszystko jest wyjaśnione to druga strona, nie mogąc dłużej zasłaniać się brakami językowymi, zmienia temat i pisze, że jesteś nudny. Przerobiłem to już nie raz i mogę tylko stwierdzić: to już było, nuda panie. Wolałbym w tym czasie porozmawiać z kimś inteligentnym na jakiś ciekawy temat.
Co do poczucia humoru: od dawna widać i nie tylko w tym wątku, że nie łapiesz ironii a twój dystans do własnej osoby można było by zmierzyć chyba tylko dzięki osiągnięciom nanotechnologii.
Przy okazji: czy piałem już kiedyś, że jesteś najwybitniejszym umysłem na tym forum?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Kangoor5 pisze:twój dystans do własnej osoby można było by zmierzyć chyba tylko dzięki osiągnięciom nanotechnologii.
Dobre
W czwartym sezonie twórcy wyciągnęli wnioski z nieudanego sezonu 3, po dość drętwym początku sezonu akcja nabrała tempa.