RENDEZ-VOUS

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
TF
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy jest tutaj ktoś kto biega w Śremie ?
W razie czego proszę o kontakt tomasz.fas@poczta.wp.pl
Pozdro
TF
TF
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bartek Sz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adammie dlaczego usuwaliście identyfikator magdam - czyżby magda coś przeskrobała? czy tylko zmienia swój pseudonim literacki? :)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
Awatar użytkownika
adamm
Administrator
Administrator
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Magda to kameleon :hej:
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
Awatar użytkownika
magdzik
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

nie jestem zaden kameleon!!
Nie jestem ani zielona w ciapki, ani niebieska w prazki tylko szatynka z od niedawna blond pasemkami...
...a ze czasami jestem magdam,magdzik albo madmag,to juz wina dwoch iksow..wiecie ..kobieta zmienna jest

dla dobrych znajomych po prostu:Magda!
magdzik czyli magdam
magdamalec@yahoo.com
Awatar użytkownika
magdzik
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Widze ze ten temacik spadl juz na druga strone!
Czy to znaczy ze juz wszyscy zainteresowani sie wpisali?
Nie sadze...a szkoda bo pomysl jest naprawde niezly!
A wiec(szczegolnie wszyscy nowi!):dajcie maly cynk o sobie!!!!!Mnie osobiscie zalezy przedewszystkim na Krakusach :hejhej:
magdzik czyli magdam
magdamalec@yahoo.com
Maciek_
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Czy ktos biega rano (ok. 6.00) w lesie kabackim? Warszawa zecz jasna.
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja biegam w Kabatach, też o 6-tej tylko, że wieczorem. Jaki robisz dystans? Jeśli robisz tzw. rozruch poranny to może się przyłączę. Rano nie potrafię robić swojego długiego biegu. Kiedyś tak biegałem ale po uzyskanych poradach, właśnie na tym forum, przestawiłem się na bieganie po pracy. Rano jest za mało wody, no i nie ma czego spalać chyba, że ktoś ma zapasy. Trening o 6-tej oznacza u mnie bieg na czczo. Planuję jednak reaktywować ww. rozruch. Pamiętam z czasów kiedy byłem zawodnikiem, że taki ranny trucht był czymś naturalnym. Było to zwykle ok. 5 km OWB1. Taki „wspaniały początek dnia”. Jeden z naszych dawnych największych biegaczy, uważa do dziś, że poranny rozruch to podstawa dla biegacza. Współcześnie chyba od tego się odchodzi. Niestety nie mam kompetencji aby to ocenić. Ciekawe co sądzą o tym eksperci.

A więc, jeśli to tylko przebieżka..., aby się obudzić, może spróbuję. Czy biegasz regularnie?
Janusz
kingeri
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czesc, to 4-ty post dzisiaj i w calej historii, bo jestem nowy.
Generalnie to biegam albo po lasku bielanskim, albo po polach mokotowskich + wypad na stadion gwardii i tam kilka kolek. Tempo nie za szybkie - ok. 5 km / pol godziny, czas - okolo godziny. A co do pogadania - to wole np. juz po, podczas np. rozciagania. Albo w trakcie pierwszego kwadransa, bo pozniej zaczyna sie mala walka wewnetrzna ;)
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
Awatar użytkownika
starosta
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jeżeli zagląda tu ktoś biegający we Wrocławiu to proszę o kontakt. Poszukuję osób silnie zmotywowanych. Mnie tej motywacji czasem brak :ech:
Bieg w tempie 4.30-5.00 min/km (ale chętnie także spokojniej) raczej na razie do 10km (oszczędzam kolanko po kontuzji)
Kontakt: STAROSTA@WP.PL

A tak na marginesie to muszę przyznać, że forum rozwija się, że ho ho. Dawno tu nie zaglądałem i szczerze: jestem po wrażeniem.

(Edited by starosta at 12:20 am on Sep. 29, 2001)
Awatar użytkownika
AMA
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Do Maćka
Czy ktos biega rano (ok. 6.00) w lesie kabackim? Warszawa zecz jasna.
Ja biegam.  O tej porze jest też kilaka osób które czsem spotykam: gość w różowych trampkach -- ma bardzo sportową posturę, biegacz na bosaka, bardzo szybka młoda blondynka,  siwy szczupły pan który chyba jest moim sąsiadem, gość w kapturze, pan który trenuje coś pośredniego między biegiem i chodem, reprezentanci Królewskiego Klubu Biegacza, kilku rowerzystów, zaprzęgi psie, azjata który uprawia jakiś tajemniczy system ćwiczeń i nie tylko. Ruch bywa całkiem spory. Miło spotkać i przywitać starych znajomych przed świtem.  Moja trasa: od skrzyżowania Belgradzkiej i Stryjeńskich do miejsca startu GP.  Tam wymachy rozciąganie i inne czary mary.  Potem po trasie GP albo pod włos. Oczywiście nie cała trasa ale kółko 1x1, 2x2 albo inne warianty w zależności od samopoczucia, pogody i dysponowanego czasu.  (1x1 znaczy do pierwszego skrzyżowania i zkręt, 2x1, 2x2 -- analogicznie). Na skrzyżowaniu Belgradzka / Stryjeńskich jestem około 5:45.  Całość zajmuje mi około 1h.  Moje tempo jest raczej mizerne -- około 5:30/km. Biegam z psem -- ładny i posłuszny kundel na krótkich łapach.
[i] Andrzej M. [/i]
Awatar użytkownika
miroszach
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:06
Życiówka w maratonie: 3:07:51

Nieprzeczytany post

Witam Krakowiaków. PrzedstawiBo sie ju| kilka osób z Krakowa ale zadna z okolic Czyzyn . To mnie zadziwilo, gdyz tam wedlug mnie powinno byc takowych najwiecej. Tam wlasnie jest AWF Krakow i tam znajduje sie Park Lotnikow Polskich. To jest miejsce moich trningow.
Lubie biegac dlugo i daleko, dystanse powyzej 20 km.Nie pogardze jednak tez krutszymi i nieco szybszymi.  Moze kogos z tych okolic nudzi ciagle wlasne tempo. Bardzo chetnie bym  sie umowil z jakas osoba trenujaca do Cracovia Maraton.
Tempo i tematy rozmow do uzgodnienia, zreszta najlepiej to wychodzi w "praniu".  

(Edited by miroszach at 4:29 pm on Feb. 15, 2002)
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
Awatar użytkownika
Cewuneta
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Do Magdy i innych zainteresowanych,

Kiedyś, przyznaję troszke dawno, wysłałam Ci wiadomośc na interenetowym forum? Dostałaś ją?
Jak nie, to piszę jeszcze raz ...

W Krakowie jestem od poniedziałku do czwartku/piatku. Mieszkam na Pychowicach i tam zaraz za blokiem mam piekne pagórki lub Park Skały Twardowskiego. Tam biegam sobie około 1 h. Ale ... oprócz tego mam dużo wolnego czasu, koniec studiów zbliża się już duzymi krokami, wiec chetnie wybiorę się w nowe okolice, żeby pobiegać z jakąś "bratnią duszą".  
Jeżeli Twoje poszukiwania są nadal aktulne to czekam na kontakt :)

Do zobaczenia!
Kasia  
Awatar użytkownika
george
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja biegam krotkie (3-4-5 km).
Tempa jeszcze nie znam ale chyba ponizej 5min/km.
Warszawa-Powisle - raczej wieczorem ale moge sie zmusic rano. Najpierw robie rozgrzewke (trucht 5 min)
i rozciaganie.
G.
joycat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

George, skoro Powi¶le, to masz tylko rzut beretem do parku przy Agrykoli, gdzie siê bardzo mi³o biega. Mo¿e siê kiedy¶ tam spotkamy?

Pozdrawiam
Z.
Awatar użytkownika
Dwarf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Moje bieganie:
W tygodniu: 2 razy po 7-10 km (kluczenie w okolicach toru Stegny) -  wieczorem wtorek, czwartek
Weekend: sobota 6-10 km, niedziela 12-25 km (Kabaty ok. 11:00)
Myślę nad wprowadzeniem biegania środowego :bleble:.
Nie jestem super regularny ale dość stały w tygodniowym kilometrażu (35-40 km).
Tempo: biegi krótsze (ok. 4 min/km), dłuższe (ok. 4:30/km).
W drugiej połowie roku w zasadzie tylko Kabaty, bo tam się przeprowadzam. Lubie biegać samotnie bo wtedy mam czas na przemyslenia , ale mogę spróbować gruppenbiegania :oczko:.
Pozdrawiam
Dwarf
ODPOWIEDZ