Agonia polskich biegów długich
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gwyn, za recenzję liczę sobie podobnie. Widzę, że tu sami filantropi.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 31:37
- Życiówka w maratonie: brak
Właśnie widać kto tutaj utożsamia się z wiekiem gimnazjalnym. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po co się wypowiadasz? :> Możesz iść komentować kwejki albo demoty... Tam poziom wypowiedzi zliżony do Twojej więc z pewnością znajdziesz kompanów.Gwynbleidd pisze:Od kogo by dostał? Nawet wydawca "Z życia naszego gimnazjum" wolałby opublikować dowolny ciąg znaków tej objętości niż ten bełkot...
-
- Rozgrzewający Się
No właśnie z definicji to tak wynika :P. Ale każdego kto choćby raz zasmakował się w bieganiu ciągnie do biegania :D. To taki sportowy nałóg :P No i taka jest uroda tego, że męczymy się ale to uwielbiamy :P PozdrawiamAniad1312 pisze:Tylko wtrącę, że z definicji każdy nałóg jest zły. Biegowy również.W odniesieniu do pasji nie ma czegoś takiego jak zły nałóg.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wietrzę nowego apostoła.
-
- Rozgrzewający Się
Haha apostoła? :> Co masz na myśli :P ?yacool pisze:Wietrzę nowego apostoła.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tu jest wielu ponuraków, którym w życiu nic nie wyszło, a zwłaszcza bieganie. Może świeży powiew skłoni ich do wyjścia z forum.
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
Też lubiłem, ale zraziłem się jak kiedyś jeden z ich dziennikarzy śledczych (chyba z IIIa) napisał że wszystkie polskie biegaczki narciarskie jadą na EPO bo Kornelia brała. Ta nienacechowana klasyczną logiką myśl zraziła mnie bardziej niż te wszystkie ich jakże poetyckie skrótowce pochodzące z czasów kiedy gimbazy nie stać było z kieszonkowego na zbyt dużo smsów - sb, Cb... Także od jakiegoś czasu przeglądam już tylko fotki z gimnazjalistkami. Teraz młodzież tak wcześnie dorastaQba Krause pisze:Z życia naszego gimnazjum?
Każdy poniedziałek zaczynam od kawki i lektury tego zacnego magazynu.
- blackfish
- Zaprawiony W Bojach
No jak ksiądz kupuje SB furę, to rzeczywiście szlak może trafić. Choć to dawno musiało być, bo SB już nie ma.jaroslaw911 pisze:No ale jeśli ksiądz mówi, że "ofiara" idzie na dom dziecka, a w rzeczywistości kupuje sb nową furę no to szlak jasny może trafić człowieka.
Ktoś mnie oświeci co to "Cb" i "Lbn"? Bo mnie na smsy zawsze było stać...jaroslaw911 pisze:Nie wiem jak u Cb w Poznaniu ale u nas w Lbn właśnie szczególnie amatorzy się interesują tymi co wygrali.
Aha i "halo" pisze się przez samo "h".
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jak kogoś nie było stać na smsy, to wszytko było przez samo h. Nawet h..
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dlatego nie czytam.
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Kontakt:
Tak dla potomnych, do tych uwag dodam, że na szlak to można trafić, albo ze szlaku zejść etc. Nas trafić może ewentualnie szlag.blackfish pisze:No jak ksiądz kupuje SB furę, to rzeczywiście szlak może trafić. Choć to dawno musiało być, bo SB już nie ma.jaroslaw911 pisze:No ale jeśli ksiądz mówi, że "ofiara" idzie na dom dziecka, a w rzeczywistości kupuje sb nową furę no to szlak jasny może trafić człowieka.Ktoś mnie oświeci co to "Cb" i "Lbn"? Bo mnie na smsy zawsze było stać...jaroslaw911 pisze:Nie wiem jak u Cb w Poznaniu ale u nas w Lbn właśnie szczególnie amatorzy się interesują tymi co wygrali.
Aha i "halo" pisze się przez samo "h".
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
bo niektórych na sms-y stać było, ale na słownik już nie. a potem taki ch.., a nie polszczyzna.rowerowyninja pisze: Tak dla potomnych, do tych uwag dodam, że na szlak to można trafić, albo ze szlaku zejść etc. Nas trafić może ewentualnie szlag.
Ostatnio zmieniony 01 lut 2015, 18:10 przez WojtekM, łącznie zmieniany 1 raz.
Go Hard Or Go Home
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na tym polega rola apostoła, żeby wyznaczać nowe szlaki. Daj przykład ponurakom i wyjdź z forum.