Prośba o test MP3 do beigania...

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
mszary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Z tego co słyszałem iPod przestaje działać w następnym dniu po tym jak kończy się gwarancja.
Może nie zaraz w następnym dniu, ale... iPody jak i chyba reszta sprzętu spod znaku "ugryzionego jabłuszka" to specyficzne dizajnersko zabawki, ale niewątpliwie wadą ich jest to że mają baterię niewymienialną a po 2-3 latach bateria nie działa już na 100% swoich możliwości i nie można jej naładować na 100%.
Ja jednak sobie cenię swojego iPoda. Posiadam iPoda Classic 120GB, co prawda nie biegam znim po dworzu bo trochę mnie denerwuje sama idea biegania z muzyką na dworzu, ale jak idę na bieżnię do klubu fitness to zabieram iPoda. Jest ciężki, ale mam w nim całą muzykę, mam parę filmów, wszystkie teledyski jakie posiadam na komputerze - mam w iPodzie i kilka koncertów. Wczoraj na bieżni, na pulpicie biezni położyłem iPoda i włączyłem sobie koncert Metalliki. biegało mi się rewelacyjnie.
Bateria mi siadała, ale w Warszawie jest firma MacLife, która zajmuje się serwisowaniem pogwarancyjnym iPodów i sprzętu Apple. Wysłałem kurierem do nich swojego iPoda. Po zdiagnozowaniu problemu, dostałem telefon i info ile będzie mnie to kosztować. Zapłaciłem 110 zł z wysyłką w moją stronę za naprawę - wymiane nowej baterii. A wszystko trwało 5 dni.
F@E pisze:
Raul7 pisze:Adam
może by na bieganie.pl jakiś mały teścik mp3 typowo do biegania zrobić??
chyba że jest to nie widze :) a byłoby fajnie to zgubiłem swoją i musze kupić nową :)
to jak będzie?
Co byś nie kupił jest ok na tym się nie lata.
Zgadzam się. Podczas biegania chyba nie chodzi o orgazmy z powodu audiofilskiej jakości dźwięku tylko o towarzystwo muzyki w uszach podczas przemierzania kolejnych km.
PKO
syncia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 83minuty
Życiówka w maratonie: 7h2minuty13s

Nieprzeczytany post

Dla mnie najważniejsze żeby grało :) a sam odtwarzacz musi być wytrzymały bo kilka razy zdarzało się, że wysunął się z opaski i upadł na kostkę. Fajny jest odtwarzacz mp3 sony NWZ jest bardzo zwarty, ma jasny wyświetlacz i bardzo szybko i łatwo można zmieniać piosenki więc nie trzeba się zatrzymywać i wytężać wzroku w trakcie biegania. I dużym plusem jest cena!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ