i się zaczyna... ; )
Dlatego z forum biegajznami odeszło wielu wartościowych ludzi, niestety.airda pisze:Dodam swoje trzy grosze. Jestem na paru forach, dotyczacych przeroznej tamatyki - pokrywajacej sie z moimi zainteresowaniami. I szukam na nich informacji odnoszacych sie do tego obszaru, ktory mnie interesuje. Zatem jesli jestem na forum o gotowaniu, czytam watki o gotowaniu, a nie typu 'co dzisiaj zrobilas dla siebie'. Watki, ktore ni jak nie koresponduja z tematyka forum, obnizaja jego wiarygodnosc. Oczywiscie, to moja skrajnie subiektywna opinia.
Oczywiscie jestem na obu forach. Zaczelo sie od biegajznami.pl. Ale watki, ktore tam znalazlam (pierwszy tego typu z dzisiaj 'czego sluchacie w tej chwili') zniechecily mnie. Przypomnialy mi sie kobiece fora z watkami, w ktorych chodzi tylko o 'pogadanie'. Nie tego szukam na forach, od tego sa inne miejsca w sieci
Jasne, ze nie mozna popadac w skrajnosci, ale umiar gdzies sie juz skonczyl, a zaczynaja sie rozrastac 'gry towarzyskie'.
Niestety, zle sluza tej ewolucji, w wiekszym stopniu watki zakladane przez panie lub malolaty lub dziewczyny. Taki watek o brzuszku, ktory dziewcze chce miec plaski, a jakis jegomosc jej odpisuje, ze on uwaza, ze jest nic mu nie brakuje. Co to jest? Randka w ciemno? I zeby nie bylo - tez jestem kobieta, ale umiem jezdzic autem
pozdrawiam
Najlepszy do przeglądania internetu jest iMac z 24 calowym monitorem, albo laptop który można zabrać do łóżka.FREDZIO pisze:Ruh
Po pierwsze dyskusja o iPodzie była na temat - jesteśmy stroną INTERNETOWĄ - rozmawialiśmy o najlepszym urządzeniu do przeglądania internetu.
Kto do łózka zabiera laptoparuh hożuf pisze:[ albo laptop który można zabrać do łóżka.
Nie czepiam się Frienda - nie nie.JarStary pisze:[quote="ruh hożuf"
Najlepszy do przeglądania internetu jest iMac z 24 calowym monitorem, albo laptop który można zabrać do łóżka.
A co do tematu - ok, ja też uważam że nie ma sensu robić tzw. śmietnika i wrzucać co się da, często tylko ta granica co na temat, a co nie na temat jest mało uchwytna.
No ale wątek o homo to rzeczywiście nie na temat był, ciekawe kto to go zakładał?
Brak w słowniku wyrazów obcychbleez pisze:ruh hożuf pisze:...albo laptop który można zabrać do łóżka.To tak zwana comfiliaFriend - laptopa do łóżka zabiera fetyszysta