HOMOSEKSUALIZM
- ania
- Zaprawiony W Bojach
Montano Corridore,
Co to znaczy utwierdziło Cię w przekonaniu co do "tych ludzi"? Jakich ludzi? Przecież nie każda lesbijka stara się o dziecko z facetem, jak nie każda kobieta zachodzi w ciążę by wyjść za mąż czy ratować swój związek (choć są i takie). Manipulanci są i wśród homo i wśród hetero...
Co to znaczy utwierdziło Cię w przekonaniu co do "tych ludzi"? Jakich ludzi? Przecież nie każda lesbijka stara się o dziecko z facetem, jak nie każda kobieta zachodzi w ciążę by wyjść za mąż czy ratować swój związek (choć są i takie). Manipulanci są i wśród homo i wśród hetero...
- ania
- Zaprawiony W Bojach
Chcę prosić byśmy nie imputowali sobie twierdzeń, których nie wypowiadamy, dobrze? Ma to miejsce już któryś raz z rzędu.
Montano C. pytasz?/stwierdzasz, że popieram opisane przez siebie zjawisko (lesbijki zachodzące w ciążę). Nie. Nie lubię instrumentalnego traktowania kogokolwiek. Rzecz jasna nie tylko przez gejów. Nie lubie manipulacji.
Montano C. pytasz?/stwierdzasz, że popieram opisane przez siebie zjawisko (lesbijki zachodzące w ciążę). Nie. Nie lubię instrumentalnego traktowania kogokolwiek. Rzecz jasna nie tylko przez gejów. Nie lubie manipulacji.
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
alez ten problem jest dla nas wazny! skoro takie emocje wzbudza.
ja mam dosc ... dzieki bardzo.
ide sie przewietrzyc.
a potem Jyhad.
ja mam dosc ... dzieki bardzo.
ide sie przewietrzyc.
a potem Jyhad.
moje tipi twoim tipi
-
- Zaprawiony W Bojach
Łatwo tak komuś nawrzucać przez internet. W dodatku kobiecie która nawet w realu raczej nie odda...Quote: from Montano Corridore on 4:32 pm on Dec. 18, 2003Sorry Joycat. Nie chciałem z Tobą gadać. Pytałaś to odpowiadałem.Quote: from joycat on 4:10 pm on Dec. 18, 2003Wiesz co Montano, nie chce mi się z Tobą dalej gadać.Quote: from Montano Corridore on 4:08 pm on Dec. 18, 2003
Po prostu go nie masz.
Cała przyjemność po mojej stronie.
Trudniejsze jest uważne czytanie cudzych wypowiedzi i wyjście poza sztywne ramy w których się zwykle poruszamy. Jest to bardzo trudne.
Sam doświadczyłem wielu nieporozumień w wirtualnych wymianach zdań, dlatego apeluję o wychłodzenie nastrojów. Czy to warto? Jeśli już ujawnia się agresja to próbujmy przynajmniej atakować stanowiska a nie osoby. Wszystkim będzie z tym lepiej.
Zapewniam na podstawie własnego doświadczenia.
SBBP.WAW.PL
- ania
- Zaprawiony W Bojach
To co napisałeś jest okropne. Głupie, niczym nie uzasadnione. Tym bardziej, że Joycat, jako jedna z niewielu nas, nie zeszła nigdy poniżej pewnego poziomu dyskutowania, który regulują zasady dobrego wychowania i dobrego smaku.
- Pedro
- Zaprawiony W Bojach
Ludzie opamiętania!
Na tą kwestię i na wiele innych różni ludzie mają swoje poglądy ale jak dyskusja staje sie taplaniem w błocie to czas ją skończyć.
Ja osobiscie jestem tak samo daleko od strzelania do homo jak od umożliwienia im np. adopcji dzieci
Związki partnerskie - raczej tak, własne kluby -jak najbardziej, ale czy publiczne parady - tu bym się zastanawiał.
Zasada wolność drugiego kończy się tam gdzie zaczyna się mój nos jest bardzo słuszna choć różnie interpretowana. W wszystkim dobrze jest zachowac umiar i zdrowy rozsądek.
Pozdrawiam
Na tą kwestię i na wiele innych różni ludzie mają swoje poglądy ale jak dyskusja staje sie taplaniem w błocie to czas ją skończyć.
Ja osobiscie jestem tak samo daleko od strzelania do homo jak od umożliwienia im np. adopcji dzieci
Związki partnerskie - raczej tak, własne kluby -jak najbardziej, ale czy publiczne parady - tu bym się zastanawiał.
Zasada wolność drugiego kończy się tam gdzie zaczyna się mój nos jest bardzo słuszna choć różnie interpretowana. W wszystkim dobrze jest zachowac umiar i zdrowy rozsądek.
Pozdrawiam
Pedro
-
- Zaprawiony W Bojach
... popieram! Nie poddawajcie się! Ten przejściowy kryzys na 28 km to zapewne "ściana", może trochę trzeba zwolnić, ale nie stawać, nie stawać!
Turecki