Np. - "jeśli nie wiesz co powiedzieć merytorycznie, zawsze możesz przywalić z ironii"

jak na razie to widziałem własnie pewnie aktywistę, niejakiego michała s, bijącego w myśl tolerancji innych ludzi,czy też inna działaczkę,nie pamiętam imienia, która w tym samym duchu umiłowania i pokoju, zdjęła swoją maseczkę i napluła reporterowi w twarz.ziko303 pisze:. Możecie być spokojni, nikt Was nie przekręci na lewą stronę, nawet jak czasem kogoś korci![]()
![]()
Spuści się im !@$%^& i będzie porządek, nieprawdaż? Facet będzie facetem, a baba babą
Koniec z terrorem LGBT, wegetarian i cyklistów, szkalowaniem kościoła i pomników Smoka Wawelskiego
Zapomniałeś o biegactwie. Oni są najgorsi!ziko303 pisze:Na szczęście nasze obecne władze na spółkę z prawdziwą i realną władzą w tym kraju, nie pozwolą na takie bezeceństwa i antynaukowe brednie. Możecie być spokojni, nikt Was nie przekręci na lewą stronę, nawet jak czasem kogoś korci![]()
![]()
Spuści się im !@$%^& i będzie porządek, nieprawdaż? Facet będzie facetem, a baba babą
Koniec z terrorem LGBT, wegetarian i cyklistów, szkalowaniem kościoła i pomników Smoka Wawelskiego
tak tylko wspomnę, że sporą część tych napisów napisali sami aktywiści LGBT. Nawet w tym tygodniu złapali ich na tym procederzeziko303 pisze:napisy Jeb..ć pedałów czy strefa bez LGBT, trudno wolność słowa.
tu też można mocno polemizować. Wystarczy spojrzeć ile pieniędzy jest przeznaczane na organizacje związane pośrednio lub bezpośrednio z lgbt chociażby w Warszawie. To jest biznes.ziko303 pisze:i np. tym zaszczutym nastolatkom raczej nie chodzi o granty.
Z ciekawości? Ile to tych pieniędzy i na co?khorne pisze: tu też można mocno polemizować. Wystarczy spojrzeć ile pieniędzy jest przeznaczane na organizacje związane pośrednio lub bezpośrednio z lgbt chociażby w Warszawie. To jest biznes.
OK. Wyliczyłem: 6 zl 15 groszy.khorne pisze:a to tak trudno odpalić google i samemu poszukać? Po Twoim poście odpaliłem google i w ciągu 10sekund miałem linki z przykładami. Informacji na ten temat akurat nie jest trudno znaleźć, przekonasz się sam jeśli odrobinę (10sekund!) się wysilisz
To nie ma sensu, bo każdemu z nas google podsunie inne linki. Żeby to miało sens, musiałbyś się podzielić tym, co ci pokazał algorytm z Mountain View.khorne pisze:a to tak trudno odpalić google i samemu poszukać? Po Twoim poście odpaliłem google i w ciągu 10sekund miałem linki z przykładami. Informacji na ten temat akurat nie jest trudno znaleźć, przekonasz się sam jeśli odrobinę (10sekund!) się wysilisz