Ja mam prawie dyszkę ale z pagórkamiMarc.Slonik pisze:Ja napewno coś wrzucę bo akurat będę startował na dyszkę.keiw pisze:Mam nadzieję, że w sobotę trochę kilometrówek się pojawi![]()
Teraz wyszło, że sam sobie wymusiłem nagięcie regulaminu

Ja mam prawie dyszkę ale z pagórkamiMarc.Slonik pisze:Ja napewno coś wrzucę bo akurat będę startował na dyszkę.keiw pisze:Mam nadzieję, że w sobotę trochę kilometrówek się pojawi![]()
Teraz wyszło, że sam sobie wymusiłem nagięcie regulaminu
Szybkie bieganie po pagórkach nie jest takie proste jak się wydaje (nawet w dół), więc uważaj na siebie. Powodzenia!kojer pisze:Ja mam prawie dyszkę ale z pagórkami. No ale może wreszcie wrzucę coś co będzie miało 4 z przodu
.
Nie no, ja to wiem (a zbiegać szybko nie umiemMarc.Slonik pisze:Szybkie bieganie po pagórkach nie jest takie proste jak się wydaje (nawet w dół), więc uważaj na siebie. Powodzenia!kojer pisze:Ja mam prawie dyszkę ale z pagórkami. No ale może wreszcie wrzucę coś co będzie miało 4 z przodu
.
No to sprawdź się w sobotę. Liczą się wyniki z trzeciej soboty miesiąca. W tym miesiącu wyjątkowo także z drugiej jeżeli ktoś biegł BBL tysiaka.Sylw3g pisze:Jak ten temat działa?
Nudziło mi się na rozbieganiu, a poza tym zimno było. Jak na mnie, to całkiem żwawo. Cały czas się zastanawiam, czy jestem w stanie przebiec <3min/1000m,
Nie dowiesz się jak nie spróbujesz.Sylw3g pisze:Cały czas się zastanawiam, czy jestem w stanie przebiec <3min/1000m,
To zależy o której godzinie tak szybko śmigałaś.katekate pisze:liczy się szybki km z wczoraj?3.43
To może poczekajmy na sezon "trzeba-zrobić-miejsce-na-świąteczne-żarcie" (to ja) albo "muszę-się-w-to-wcisnąć-na-Sylwestra" (to nie ja). Szybkie bieganie nie załatwia żadnej z tych spraw, ale jak człowiek się już rzuci w ferwor biegania to może czasem i coś szybszego wpadnie.katekate pisze:cos licho to idzie, w na jesień mieli sie wszyscy ogarnaća tu cisza
Mało, że sobota. Trzecia sobota miesiąca. Z tym, że strefa czasowa nie ma znaczenia - jeśli gdzieś na świecie jest trzecia sobota miesiąca to jest OK. A dlaczego? No cóż - bo takRolli pisze:Dlaczego tylko sobota się liczy, bo przeoczyłem?
Może spróbuje w sobotę w hali.